Line Carrier Business Mobile

Puhelinliittymät yrityksille parhaan kuuluvuuden mukaan

Suomessa on yksi operaattori, joka toimii kaikissa verkoissa. Line Carrier Business Mobilen avulla käytössäsi on kolme verkkoa, joilla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata.  Tarjoamme liittymät yrityksille joustavilla paketeilla. 

Line Carrier Business Mobile mahdollistaa ratkaisun, jossa yhdessä puhelimessa on käytössä kaksi SIM-korttia kahdesta erillisestä mobiiliverkosta, mutta vain yksi ulospäin näkyvä numero. Jos puhelin on ensisijaisen liittymän kuuluvuusalueen ulkopuolella, saapuvat puhelut voidaan soitonsiirron tai tavoitettavuusketjun avulla ohjata toiselle SIM-kortille. Lisäksi itse soittaessa on mahdollista valita, kumpaa liittymää käyttää. 

Line Carrier Business Mobilen liittymät yrityksille räätälöidään asiakaskohtaisesti. Et tarvitse enää useita palveluntarjoajia ja kalliita puheratkaisuja ollaksesi tavoitettavissa. 

Yritysliittymät kaikissa verkoissa

Onko henkilökunnallasi ollut ongelmia kuuluvuuden tai verkon toiminnan kanssa? Onko yrityksesi puhelinlasku kokonaisuutena sekava ja vaikea kohdistaa kustannuspaikoille? Miten olet varmistanut päivystäjien ja muiden kriittisten henkilöiden tavoitettavuuden?

Jos verkko ei toimi, kriittisissä tehtävissä toimivia henkilöitä ei tavoiteta tai verkon kantaman ulkopuolella oleva työntekijä ei pysty soittamaan.  Voi siis olla, että joudut ostamaan useamman operaattorin palveluita saadaksesi henkilöstöllesi riittävän tavoitettavuuden.​

Line Carrier tarjoaa yritysliittymät kaikissa verkoissa parhaan kuuluvuuden mukaan. Et tarvitse enää useita palveluntarjoajia ja sekavaa laskukokoelmaa varmistaaksesi kattavan kuuluvuuden yrityksellesi. Liittymät  joustavilla paketeilla kaikenkokoisille yrityksille. Line Carrier Business Mobileen on yhdistettävissä Mobiilivaihde

                                                                                                                                                                                

Kuuluvuuskartan voit tarkistaa:

Telia: https://www.telia.fi/asiakastuki/verkko/verkko/verkkokartta  
Dna: https://www.dna.fi/kuuluvuus-ja-peittoalueet
Elisa: https://elisa.fi/kuuluvuus/

Asiakastuki, liittymien sulkupalvelu ja vikailmoitukset 24/7/365 
p. +358 20 155 8866tuki(at)linecarrier.fi