liikkuva työ yritysliittymät

Yritysliittymät ja mobiilivaihde – liikkuva työ sujuvaksi

Saako työntekijöihisi yhteyttä, missä ikinä he liikkuvat? Tökkivätkö mobiililiittymät? Onko työntekijöitä vaikea tavoittaa kuuluvuusongelmista johtuen? Jääkö asiakkaiden tai tavarantoimittajien puheluita vastaamatta?  

Liikkuva työ, monipaikkainen työ ja hybridityö edellyttävät toimivia teknologiaratkaisuja. Oikeanlaiset puhelinliittymät ja sovellukset tekevät työstä helpompaa, vähentävät puhelimessa päivystämiseen kuluvaa aikaa ja minimoivat yhteyden pätkimisestä johtuvat häiriöt.  

Palvelutarjonnastamme löytyy tehokkaita ratkaisuja liikkuvan työn yhteydenpitopulmiin, oli ongelmasi sitten pätkivä yhteys tai työntekijöiden tavoitettavuus.  

Etsitkö ratkaisuja liikkuvan työn sujuvoittamiseen? Autamme mielellämme! Ota yhteyttä, niin soitamme sinulle pian.

Yritysliittymät ja vaihdepalvelut monipaikkaiseen työhön

Line Carrierilla on pitkä kokemus liikkuvaa ja monipaikkaista työtä tekevien yritysten palvelemisesta. Olemme ketterä yritysten operaattori ja ohjelmistoyritys, ja erikoisalaamme ovat keskisuurten yritysten tarpeet. Monipaikkainen ja paikkariippumaton työ ovat erikoisalaamme.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta.

Kolmen verkon liittymistä hyötyvät muun muassa:

 • Kiinteistöhuolto
 • Autoalan katsastus, huolto ja korjaus
 • Kuljetus ja logistiikka
 • Kiinteistönvälitys
 • Rakennusala
 • LVI- ja sähköala
 • Matkailuala

Mobiililiittymät liikkuvaan työhön

Line Carrier on Suomen ainoa operaattori kaikissa kolmessa mobiiliverkossa. Sen ansiosta saat meiltä mobiililiittymät, joiden kuuluvuus kattaa koko Suomen. Voit jättää hyvästit pätkiville yhteyksille työmaalla, tien päällä tai vaihtuvissa toimipisteissä!

Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat pääsyn 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella. Voit räätälöidä kaikki liittymät työntekijäkohtaisesti niin, että jokainen työntekijäsi saa omalla toimialueellaan parhaiten kuuluvan yritysliittymän.

Räätälöinti säästää myös liittymien kustannuksissa, sillä voit valita jokaiselle työntekijälle sopivan kokoisen datapaketin, etkä maksa turhasta.

Mikäli tarvitset varmennettua tavoitettavuutta, on valintasi tupla-SIM. Käytössäsi on kaksi liittymää yhdellä puhelinnumerolla, samassa puhelimessa. Voit valita liittymät kahteen eri verkkoon. Jos ensisijaisen liittymän kuuluvuus pätkii, voit vaihtaa käden käänteessä varaliittymään.

Puhelinliittymät yritykselle kolmeen verkkoon

 • Aina paras kuuluvuus – valitse haluamasi kaikista kolmesta verkosta (Telia, DNA tai Elisa)
 • Työntekijäkohtainen räätälöinti – jokaiselle työntekijälle sopiva datapaketti
 • Selkeä laskutus ja hinnoittelu – saat käyttöösi kaikki kolme verkkoa vain yhdellä sopimuksella ja laskulla
 • Tarpeen mukaan kustomoitu – yritysten tarpeisiin erikoistunut palvelumme mukautuu haastaviinkin tarpeisiin

Mobiilivaihde on ketterä puhelinvaihde tien päälle

Haluatko välittää puheluita liikkuville työntekijöille ja vapauttaa aikaa luurin ääressä päivystämiseltä? Line Carrierin näppärä Mobiilivaihde on aina mukana taskussasi.

Mobiilivaihde mahdollistaa puhelinvaihteen helpon hallinnoimisen suoraan puhelimesta ilman välikäsiä. Se tekee liikkuvasta työstä sujuvampaa ja varmistaa sen, että työntekijäsi ovat aina tavoitettavissa.

Voit soittaa ulospäin yritysnumerolla, vastaanottaa ja välittää puheluita soittorinkeihin tai jonoihin henkilöstön läsnäolotietojen mukaan, ottaa vastaan soittopyyntöjä, luoda aikaohjauksia ja tiedotteita sekä seurata käyttäjien yhteistä puhelulokia.

Mobiilivaihde sopii sekä yrityksen sisäiseen että ulkoiseen viestintään. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi puheluiden välittämiseen kentällä liikkuville työntekijöille tai asiakaspuheluiden jakamiseen tasaisesti työntekijöiden kesken.

Mobiilivaihde voidaan yhdistää helposti kolmen verkon yritysliittymiin tai tupla-SIM-ratkaisuun, jolloin varmistat liikkuvan henkilöstön tavoitettavuuden kaikissa tilanteissa ympäri Suomen.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

”Olemme Line Carrierin palveluiden tyytyväisiä käyttäjiä. Käytössämme on noin sata mobiililiittymää, ja mobiilivaihdetta käyttää joukko päivystäviä liikunnanohjaajia”


Urheiluhallit Oy

”Tiedonkeruulaitteen asentaja voi nyt paikan päällä asennustyön yhteydessä testata eri verkkojen kuuluvuudet helposti omalla puhelimellaan ja aktivoida tiedonkeruulaite toimimaan parhaalla vaihtoehdolla”


Vahanen Monitoring Services

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten Line Carrier voisi auttaa tehostamaan sinun yrityksesi arkea.