Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat kuuluvuuden etätyöläiselle myös mökillä. Nyt kuuluu!

Häiriötiedotteet

Line Carrierin päivittyvät häiriöt. Aktiivisen häiriötiedotteen tunnistat huutomerkistä.

Jos haluat tilata häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi, voit tehdä sen omassa sähköpostiohjelmassasi. Tilaa häiriötiedotteiden RSS-syöte osoitteesta https://www.linecarrier.fi/hairiotiedotteet/feed/.

 • Korjattu: Häiriöitä LC-Telia Vastaaja -palvelussa

  Verkko-operaattori Telian vastaajapalvelussa on havaittu häiriötä, jonka vuoksi puhelut ei ohjaudu vastaajaan eikä vastaajan numeroon soittaessa pääse kuuntelemaan vastaajaan jätettyjä ääniviestejä. Päivitys: Häiriö on kuitattu korjatuksi Häiriön alkamisaika: 22.05.2023 09:00:00. Häiriön korjaus on aloitettu. Häiriön päättymisaika: 22.05.2023 10:07:00

 • (Korjattu) Häiriöitä LC-Telia puheluissa

  Verkko-operaattori Telian verkossa on havaittu vikatilanne, josta johtuen LC-Telian liittymiin tulevat puhelu katkeavat. Tilannetta selvitellään parasta aikaa suurella prioriteetilla. Päivitys 25.4.2023: Tilanne on korjaantunut, eikä ongelmia puheluiden katkeamisen suhteen pitäisi enää olla. Pahoittelemme häiriötä.

 • Korjattu: Verkko-operaattori Telian verkossa on havaittu vikatilanne

  Vika on alkanut tänään klo 08:00 ja se koskee viestien lähettämistä Telian liittymiin. Telia on aloittanut viankorjauksen. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa. Vika korjattu: Telialla oli häiriötilanne, joka johtui heidän verkossa olleen reitittimen vikaantumisesta. Häiriö päättyi 20.4.23 klo 18:45.

 • (Korjattu) Verkko-operaattori Telian verkossa on havaittu vikatilanne

  Telian verkossa on havaittu vikatilanne 4G (VoLTE)- puheluissa.

 • Korjattu: Häiriöitä lähtevissä puheluissa

  Line Carrierin verkosta lähtevistä puheluista on havittu häiriöitä. Vikatilanne on selvityksessä. Pahoittelemme häiriöitä. Vika korjattu noin klo 11:45.

 • Korjattu: Sisään tulevissa Microsoft Teams puheluissa häiriötä

  Sisään tulevissa Teams puheluissa on havaittu häiriötä. Ulossoittot onnistuvat Teamsin kautta normaalisti. Selvitys on käynnissä. Päivitetty 22.3.2023 klo 11:30: häiriö on korjattu ja puhelut onnistuvat normaalisti.

 • Korjattu: Microsoft Teamsissä ongelma

  Microsoft Teamsissä aikaisemmin havaittu ongelma liittyi heillä tehtyyn laaja-alueiseen reititysasetusten muutokseen. Tilanne on nyt korjattu ja yhteydet toimivat taas normaalisti.

 • Korjattu: Osassa LC-DNA liittymien lähtevissä puheluissa ongelmaa

  Osassa Line Carrierin DNA verkon liittymistä lähtevissä puheluissa on havaittu ongelmaa. Puheluiden vastaanotto onnistuu. Vikatilanne on selvityksessä. Päivitetty 2.12. klo 16:50 Vikatilanne on korjattu ja puhelut onnistuvat jälleen normaalisti.

 • Korjattu: Häiriöitä mobiililiittymissä

  Line Carrierin Elisan verkon mobiililiittymien välisissä puheluissa on havaittu häiriötä. Vikatilanne on selvityksessä. Päivitys 2.12 klo 8:50: Vikatilanne on korjattu ja puhelut onnistuvat jälleen normaalisti.