Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat kuuluvuuden etätyöläiselle myös mökillä. Nyt kuuluu!

Häiriötiedotteet

Line Carrierin päivittyvät häiriöt. Aktiivisen häiriötiedotteen tunnistat huutomerkistä.

Jos haluat tilata häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi, voit tehdä sen omassa sähköpostiohjelmassasi. Tilaa häiriötiedotteiden RSS-syöte osoitteesta https://www.linecarrier.fi/hairiotiedotteet/feed/.

 • Häiriö ohi: Verkko-operaattori Telian verkossa häiriötilanne

  Telia tiedottaa, että heidän verkossa on havaittu häiriö, jonka seurauksena lähtevissä puheluissa saattaa esiintyä häiriöitä osalla käyttäjistä. Osa Telian ja muiden operaattorien välisistä puheluista epäonnistuu. Puhelu ei lähde yhdistymään tai ei kuulu soitonmenoääntä. Korjaus on aloitettu. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa. Päivitys: Häiriö ohi, korjausaika: 12.9.2023 16:30

 • Myrsky saattaa aiheuttaa paikallisia häiriöitä matkapuhelinverkossa

  Paikoittain saattaa esiintyä häiriöitä ja katkoksia matkapuhelinverkossa myrskyn vuoksi.

 • Korjattu: Häiriöitä lähtevissä puheluissa Elisan verkkoon

  Osassa lähteviä puheluita on havaittu häiriöitä soitettaessa Elisan verkkoon. Vian selvitys on käynnissä. Pahoittelemme häiriöitä. Vika korjattu 14.6 n. kello 9:35.

 • Korjattu: Häiriöitä LC-Telia Vastaaja -palvelussa

  Verkko-operaattori Telian vastaajapalvelussa on havaittu häiriötä, jonka vuoksi puhelut ei ohjaudu vastaajaan eikä vastaajan numeroon soittaessa pääse kuuntelemaan vastaajaan jätettyjä ääniviestejä. Päivitys: Häiriö on kuitattu korjatuksi Häiriön alkamisaika: 22.05.2023 09:00:00. Häiriön korjaus on aloitettu. Häiriön päättymisaika: 22.05.2023 10:07:00

 • (Korjattu) Häiriöitä LC-Telia puheluissa

  Verkko-operaattori Telian verkossa on havaittu vikatilanne, josta johtuen LC-Telian liittymiin tulevat puhelu katkeavat. Tilannetta selvitellään parasta aikaa suurella prioriteetilla. Päivitys 25.4.2023: Tilanne on korjaantunut, eikä ongelmia puheluiden katkeamisen suhteen pitäisi enää olla. Pahoittelemme häiriötä.

 • Korjattu: Verkko-operaattori Telian verkossa on havaittu vikatilanne

  Vika on alkanut tänään klo 08:00 ja se koskee viestien lähettämistä Telian liittymiin. Telia on aloittanut viankorjauksen. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa. Vika korjattu: Telialla oli häiriötilanne, joka johtui heidän verkossa olleen reitittimen vikaantumisesta. Häiriö päättyi 20.4.23 klo 18:45.

 • (Korjattu) Verkko-operaattori Telian verkossa on havaittu vikatilanne

  Telian verkossa on havaittu vikatilanne 4G (VoLTE)- puheluissa.

 • Korjattu: Häiriöitä lähtevissä puheluissa

  Line Carrierin verkosta lähtevistä puheluista on havittu häiriöitä. Vikatilanne on selvityksessä. Pahoittelemme häiriöitä. Vika korjattu noin klo 11:45.

 • Korjattu: Sisään tulevissa Microsoft Teams puheluissa häiriötä

  Sisään tulevissa Teams puheluissa on havaittu häiriötä. Ulossoittot onnistuvat Teamsin kautta normaalisti. Selvitys on käynnissä. Päivitetty 22.3.2023 klo 11:30: häiriö on korjattu ja puhelut onnistuvat normaalisti.