Hyvä asiakaskokemus parantaa yrityksesi imagoa

Asiakkaasi haluavat palvelua sinulta juuri silloin, kun heille sopii, ei esimerkiksi vain toimistoaikana. Jos asiakkaasi ei saa yrityksesi edustajaa kiinni, hän soittaa toiseen yritykseen. ​​

Line Carrier Customer Service Platform tarjoaa yrityksellesi monikanavaisen palvelualustan, luotettavat sovellukset sekä mahdollistaa ulkoistamisen palvelut.

Tavoitettava ja laadukas asiakaspalvelu jättää positiivisen muistijäljen yrityksestäsi.

Line Carrier Customer Service Platform tarjoaa palvelualustan, asiakaspalvelujärjestelmät sekä ulkoistetun asiakaspalvelun resurssit.

Line Carrier Mobiilivaihde

Mobiilivaihde on joustava ratkaisu yrityksesi henkilökunnan tavoitettavuuteen. Kun asiakas soittaa yrityksesi puhelinnumeroon, soitot siirtyvät edelleen määriteltyihin numeroihin.

Puhelu voidaan ohjata tiettyyn numeroon, määriteltyyn soittorinkiin tai siirtää jonoon. Näin yhtään puhelua ei menetetä. Palveluun voidaan liittää myös henkilöstön läsnäolotiedot.

Line Carrier Mobiilivaihde sopii hektiseen asiakastyöhön.
line carrier integraatiorajapinta

Line Carrier Contact Center

Line Carrier Contact Center on monikanavainen asiakaspalvelujärjestelmä, joka mahdollistaa asiakaskontaktien käsittelyn puhelimessa, sähköpostissa, tekstiviestillä, chatissa ja sosiaalisessa mediassa samanaikaisesti.  

Pilvipohjainen selaimessa toimiva Contact Center on helppo ottaa käyttöön ja sitä voi käyttää tietokoneella, mobiililaitteella tai puhelimella.   

Monipuolisten kustomointi- ja integraatiomahdollisuuksien ansiosta asiakaspalvelujärjestelmä muuntuu erilaisten ja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tehosta toimintaasi integroimalla järjestelmään omat CRM- ja tikettijärjestelmäsi sekä 0365-ympäristösi. 

Line Carrier Integraatiorajapinta

Integroi helposti asiakaspuhelusi asiakashallintajärjestelmään!

Line Carrierin tarjoaman integraatiorajapinnan avulla yhdistät asiakaspuhelut sekä asiakkuudenhallintajärjestelmän. Asiakaspuheluun vastaajalle avautuu suoraan näkymä yrityksen käyttämään asiakashallintajärjestelmään.

Saapuviin puheluihin voidaan vastata niin mobiilissa, Microsoft Teamsilla, Line Carrierin Contact Center -sovelluksella kuin kolmannen osapuolen puhelinjärjestelmällä.

Contact Center -sovelluksella ohjaat yrityksesi monikanavaista asiakaspalvelua.

tikettijärjestelmä

Line Carrier Tiketti

Line Carrier Tiketti on sovellus, joka auttaa seuraamaan ja koordinoimaan asiakastukea yhdessä paikassa. Pysyt aina kartalla asiakkaan tiedoista riippumatta siitä, missä kanavassa asiakkaasi sinua tavoittelee.  

Voit yhdistää Line Carrierin tikettijärjestelmän Contact Centeriin tai Mobiilivaihteeseen tai käyttää järjestelmää itsenäisesti.  

OneFeed® – Monikanavainen asiakasviestintäsovellus

OneFeed® -sovellus tekee monikanavaisesta asiakaspalvelusta helpompaa kuin koskaan. Paikkariippumaton ja laiteriippumaton sovellus yhdistää kaikki yrityksesi viestikanavat yhteen näkymään.

OneFeed® mahdollistaa aidosti monikanavaisen asiakaspalvelun ja asiakasviestinnän ilman suuria investointeja tai raskaita laitteita.

OneFeed sovellus asiakaspalveluun
Ulkoistettu asiakaspalvelu helpottaa oman henkilöstön työskentelyä ja yrityksen resurssien käyttöä.

Ulkoistettu monikanavainen asiakaspalvelu

Kun yritykseen tulee paljon kontakteja, voi vaihteen ja asiakaspalvelun hoitamisesta muodostua taakka. Sitä hoidetaan muiden töiden ohella eikä puheliikenne ole raportoitavissa. Kun omat resurssit eivät riitä, asiakaspalvelu voidaan ulkoistaa kokonaan tai osittain.

Ulkoistaminen säästää kustannuksia ja vapauttaa yrityksesi työntekijät keskittymään yrityksesi ydinliiketoimintaan. Asiakaspalvelun resurssit voidaan kohdentaa kustannustehokkaammin. Skaalautuva palvelu taipuu sesonkien, pyhien ja viikonloppujen piikkeihin tarpeen mukaan. Raportoitavaa palvelua on helpompi kehittää ja asiakkaat kiittävät!

Monikanavainen asiakaspalvelumme toimii puhelimessa, chatissä, sähköpostilla ja tekstiviesteillä.

Hoidamme yhdessä sisaryhtiöidemme DialOk:n kanssa kaikki yrityksenne ulkoistetun puhelinvaihteen ja asiakaspalvelun tarpeet.

Lue lisää asiakaspalvelun tehostamisesta

Etsitkö tapoja kehittää asiakaspalveluasi? Ota yhteyttä!

Joni Antosalo
Joni Antosalo, Sales manager

020 703 2525
myynti@linecarrier.fi