Tehosta asiakaspalvelua asiakaspuheluiden CRM-integraatiolla 

Tehosta asiakaspalvelua ja paranna asiakaskokemusta integroimalla asiakaspuhelut ja asiakashallinta! Puheluiden integraatio ZenDeskiin, Salesforceen, Hubspotiin ja moneen muuhun CRM- ja tikettijärjestelmään helpottaa yrityksesi arkea.

Line Carrierin integraatiorajapinnan avulla voit yhdistää asiakaspuhelut ja asiakkuudenhallintajärjestelmän. Tikettijärjestelmä- ja CRM-integraatiot tehostavat asiakaspalvelun työtä. Saat kattavan kuvan asiakaskuntasi tarpeista, voit päivittää asiakkaiden tietoja reaaliajassa ja varmistaa sen, että tiedot asiakaspalvelusta siirtyvät myös muun organisaation käyttöön.  

Pyydä tarjousta ja myyjämme on sinuun yhteydessä!

Contact Center

Joustava ja helppokäyttöinen puheluiden integraatio ZenDeskiin, Salesforceen ja moneen muuhun 

Kun CRM-integraatio on käytössä, asiakaspuheluun vastaajalle avautuu suoraan näkymä yrityksen käyttämään asiakashallintajärjestelmään.  

Saapuviin puheluihin voidaan vastata niin mobiilissa, Microsoft Teamsilla, Line Carrierin Contact Center –sovelluksella kuin kolmannen osapuolen puhelinjärjestelmällä. 

Line Carrier toteuttaa integraation omalla palvelualustallaan reitittämällä puhelut asiakkaan käyttämään puhelinsovellukseen. Integraatio hyödyntää selaimen popup –toimintoa. 

Line Carrier Integraatiorajapinta on hyvin helppo käyttää. Integration Hub -hallintasovellukseen kirjaudutaan verkkoselaimessa, jonka jälkeen puheluita voidaan ottaa vastaan. Integration Hub jätetään auki käytön ajaksi joko omaan selainikkunaansa tai selaimen välilehdelle. Kun asiakaspalvelija vastaa saapuvaan puheluun, Integration Hub avaa automaattisesti halutun CRM- tai tikettijärjestelmän. 

Valmiit ja räätälöidyt integraatiot 

Line Carrier Integraatiohub on tarjolla valmiiksi suosituimpiin CRM-järjestelmiin. Tämän lisäksi on mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisia integraatioita. 

Muihin selainpohjaisiin asiakashallintajärjestelmiin integraatiot voidaan toteuttaa asiakaskohtaisesti erillisenä projektointina.

Kehittämämme geneerisen rajapinnan ansiosta integraatioiden toteuttaminen on tehokasta. Integraatio ei vaadi pitkällistä kehitystyötä, vaan se voidaan tarvittaessa saada käyttöön nopeasti.  

Integraatiot tukevat valmiiksi seuraavia CRM-järjestelmiä: 
  • Salesforce
  • HubSpot 
  • ZenDesk 
  • SuperOffice
Integraatio on mahdollista toteuttaa asiakaskohtaisesti alla mainittujen sovellusrajapintojen kanssa. 
  • ServiceNow 
  • Microsoft Dynamics 
  • Autotask 
  • Versoft 

Asiakkaamme suosittelevat

Integraatio tuo asiakastuen työhön todella paljon lisäarvoa. Se säästää aikaa ja nopeuttaa puheluiden käsittelyä, kun tietoja ei tarvitse enää etsiä manuaalisesti.

Vitec Futursoft Oy
Integraatio asiakastarina

Autamme sinua kehittämään asiakaspalveluasi. Ota yhteyttä!

Joni Antosalo
Joni Antosalo, Sales manager

020 703 2525
myynti@linecarrier.fi