Kiinnostaako ura Line Carrierilla? Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus.

Avoimet työpaikat ja ura Line Carrierilla

Haluaisitko sinä töihin Suomen parhaalle yritysten operaattorille?

Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa. Tutustu palveluihimme täällä.

Olemme ketterä toimija ja pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilasataman merimaisemissa. 

Meillä voimakas kasvu näkyy yrittäjähenkisenä asenteena ja omasta tekemisestä ollaan ylpeitä. Meillä on matalan hierarkian rento ilmapiiri, joten oman äänen saa kuuluviin ja työntekijöiden urakehityksestä huolehditaan.

Line Carrierin tiimit

  • Tekniikan puolella kehitämme ja tuotamme mm. mobiiliratkaisuja, omia vaihteenhoidon järjestelmiämme sekä erilaisia pilvipalvelu- ja verkkojärjestelmäratkaisuja. Tiimin tekemisen keskiössä on ratkaisukeskeisyys ja asiakaslähtöisyys. 
  • Myyntitiimimme koostuu teräksisistä myyntityön ammattilaisista. Työ sisältää mm. uusasiakashankintaa, asiakaskontaktien ylläpitoa, tuote- ja palveluportfoliomme esittelyä sekä hinnoittelua ja sopimusten tekoa. Myynnin tekemisessä ovat vahvasti mukana inbound-markkinointi ja HubSpot CRM. 
  • Käyttöönottojen sekä asiakaspalvelun tiimimme huolehtii tilausten käsittelystä ja toimitusten aikataulutuksesta, sekä palvelee yritysasiakkaitamme ja jälleenmyyntikumppaneitamme aidon ystävällisesti ja ammattitaidolla. 

Mitä toivomme sinulta

Kasvaessamme saatamme tarvita tekijöitä niin tekniikkaan, myyntiin kuin asiakaspalveluunkin.

Ilmoitamme avointen paikkojen ilmoituksissa tarvittavat osaamisvaatimukset kuhunkin rooliin. Ilmoitamme avoimet työpaikat täällä sekä sosiaalisessa mediassa.

Jos tiedät, miten voisit kehittää toimintaamme ja omaat vahvan erikoisosaamisen esimerkiksi järjestelmäkehityksen, mobiilikehityksen, B2B-myynnin tai teknisen asiakaspalvelun alalla, älä epäröi ottaa yhteyttä avoimen hakemuksemme kautta.

Isona etuna pidämme kokemusta operaattori- ja telekommunikaatioalasta. Olemme yhteydessä, mikäli meillä on tarvetta sinunlaisellesi osaajalle. 


Avoimet työpaikat


Tutustu tiimiin

Teemu Räsänen

Product Area Manager

Työskentelen Line Carrierillä Product Area Managerina ja vastaan mobiililiiketoiminnan tuotteista ja niiden teknisestä toteutuksesta. Pyrin omalta osaltani varmistamaan, että yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaille kilpailukykyisiä ja toimivia mobiiliratkaisuja.

Päivittäiset tehtäväni voi jakaa karkeasti kehityksellisiin ja ylläpidollisiin töihin; palveluiden pitää toimia tänään hyvin ja toivottavasti huomenna vielä paremmin. Näihin tavoitteisiin pääsemiseksi teen jatkuvasti yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten verkko-operaattoreiden, sovelluskehittäjien ja asiakasvastaavien kanssa. Olen tiiviisti mukana teknisissä projekteissa ja löydän itseni toisinaan myös koodaamasta varsinaista toteutusta.

Line Carrierillä parasta on tunne siitä, että voin oikeasti itse vaikuttaa asioihin ja siihen, mihin suuntaan toimintamme kehittyy. Line Carrier on alan suurimpiin toimijoihin nähden pieni yritys, jonka etuna on erityisesti ketteryys. Myös työporukkamme on mitä mainioin.

Vapaa-ajallani muun muassa lenkkeilen ja treenaan kuntosalilla. Toisinaan innostun projektiluontoisesti uusista asioista: olen esimerkiksi opetellut soittamaan kitaraa, ratkaisemaan Rubikin kuution ja hyppäämään laskuvarjolla lentokoneesta.

Teemu Räsänen, Line Carrier Oy

Line Carrierillä parasta on tunne siitä, että voin oikeasti itse vaikuttaa asioihin ja siihen, mihin suuntaan toimintamme kehittyy.


Elina Särekallio, Line Carrier Oy

Line Carrier herätti mielenkiintoni erityisellä asemallaan kolmen suuren operaattorin ketteränä haastajana.

Elina Särekallio

Toimituskoordinaattori

Toimin Line Carrierillä toimituskoordinaattorina. Työssäni huolehdin siitä, että asiakkaat ovat tervetulleita palveluidemme pariin, ja että uudet palvelut toimitetaan ajallaan ja oikein.

Olen aiemmin työskennellyt pitkään teleoperaattoripalveluiden ja tietoliikenteen parissa. ICT-tradenomi koulutuksessani Haaga-Heliassa olen opiskellut lisää tietotaitoa digitaalisten palveluiden rakentamisesta ja hyvästä käyttäjäkokemuksesta.

Asun Espoon Tapiolassa mieheni kanssa. Perheeseemme kuuluu yhteensä kolme juuri aikuistunutta lasta, joista omani on parhaillaan armeijan harmaissa.

Line Carrier herätti mielenkiintoni erityisellä asemallaan kolmen suuren operaattorin ketteränä haastajana. Työhaastattelu vahvisti kiinnostustani, sillä hyvä työympäristö ja työporukka on minulle tärkeää. Minut onkin otettu täällä kivasti vastaan ja apua on helppo kysyä ja saada. Parasta on ollut kehittävä asenne ja mutkaton meininki.


Niko Ojanen

Key Account Manager

Toimin Line Carrierilla Key Account Managerin tehtävissä. Koulutustaustaltani olen tradenomi ja olen työskennellyt pitkälti erilaisten myyntitehtävien sekä kaupallisten asioiden parissa. Yrittäjyys sekä yrittäjämainen työskentely ovat myös minulle tuttua lähinnä harrastuksieni sekä perhepiirini kautta.

Työhöni Line Carrierilla liittyy asioita laidasta laitaan keskittyen kuitenkin myyntitehtävien parissa työskentelyyn kuten esimerkiksi asiakassuhteiden hoitamiseen, uusasiakashankintaan, sopimuksien tekemiseen, neuvotteluihin, konsultointiin sekä uuden oppimiseen.

Line Carrierilla olen pitänyt avoimuudesta, uuden oppimisesta, matalasta hierarkiasta, vastuunantamisesta sekä mahdollisuudesta päästä tekemään asioita monimuotoisesti.

Suurin osa vapaa-ajastani kuluu skeittausharrastukseni parissa sekä opiskellen ja tehden asioita, joissa haluan tulla paremmaksi, kuten esimerkiksi liike-, yritys- ja sijoitustoiminta. Vietän paljon myös aikaa perheeni kanssa.

Niko Ojanen, Line Carrier Oy

Line Carrierilla olen pitänyt avoimuudesta, uuden oppimisesta, matalasta hierarkiasta, vastuunantamisesta sekä mahdollisuudesta päästä tekemään asioita monimuotoisesti.