Kiinnostaako ura Line Carrierilla? Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus.

Avoimet työpaikat ja ura Line Carrierilla

Haluaisitko sinä töihin Suomen ketterimmälle yritysten operaattorille?

Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa. Tutustu palveluihimme täällä.

Meillä voimakas kasvu näkyy yrittäjähenkisenä asenteena ja omasta tekemisestä ollaan ylpeitä. Meillä on matalan hierarkian rento ilmapiiri, joten oman äänen saa kuuluviin ja työntekijöiden urakehityksestä huolehditaan.

Line Carrierin tiimit

  • Tekniikan puolella kehitämme ja tuotamme mm. mobiiliratkaisuja, omia vaihteenhoidon järjestelmiämme sekä erilaisia pilvipalvelu- ja verkkojärjestelmäratkaisuja. Tiimin tekemisen keskiössä on ratkaisukeskeisyys ja asiakaslähtöisyys. 
  • Myyntitiimimme koostuu teräksisistä myyntityön ammattilaisista. Työ sisältää mm. uusasiakashankintaa, asiakaskontaktien ylläpitoa, tuote- ja palveluportfoliomme esittelyä sekä hinnoittelua ja sopimusten tekoa. Myynnin tekemisessä ovat vahvasti mukana inbound-markkinointi ja HubSpot CRM. 
  • Käyttöönottojen sekä asiakaspalvelun tiimimme huolehtii tilausten käsittelystä ja toimitusten aikataulutuksesta, sekä palvelee yritysasiakkaitamme ja jälleenmyyntikumppaneitamme aidon ystävällisesti ja ammattitaidolla. 

Mitä toivomme sinulta

Kasvaessamme saatamme tarvita tekijöitä niin tekniikkaan, myyntiin kuin asiakaspalveluunkin.

Ilmoitamme avointen paikkojen ilmoituksissa tarvittavat osaamisvaatimukset kuhunkin rooliin. Ilmoitamme avoimet työpaikat täällä sekä sosiaalisessa mediassa.

Jos tiedät, miten voisit kehittää toimintaamme ja omaat vahvan erikoisosaamisen esimerkiksi järjestelmäkehityksen, mobiilikehityksen, B2B-myynnin tai teknisen asiakaspalvelun alalla, älä epäröi ottaa yhteyttä avoimen hakemuksemme kautta.

Isona etuna pidämme kokemusta operaattori- ja telekommunikaatioalasta. Olemme yhteydessä, mikäli meillä on tarvetta sinunlaisellesi osaajalle. 

Meitä ohjaavat arvot

Arvostus

Arvostan ja kunnioitan työkavereideni, asiakkaidemme ja kumppaneidemme työtä, aikaa, päätöksiä ja panostusta kaikessa tekemisessäni. Olen kohtelias ja pidän kiinni sovituista aikatauluista ja huolehdin ympäristön sekä yhteisömme viihtyvyydestä.

Vastuullisuus

Otan vastuun tekemisistäni ja toimin yhteisesti sovittujen pelisääntöjen mukaan. Nostan myös esiin havaitsemani poikkeamat, jotta voimme yhdessä toimia vastuullisesti ja sovitulla tavalla koko yhteisöämme kohtaan.

Luottamus

Voin luottaa siihen, että sovitut asiat pitävät tai jos se ei jostain syystä ole mahdollista, tuodaan asia avoimesti ja rehellisesti esille ja keskustellaan vaihtoehdoista. Toimin itse vastaavasti eli sanaani ja lupaamiini suorituksiin voi luottaa.

Tuottavuus

Hoidan vastuulleni uskotut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla ja siten, että voin ylpeästi kokea tuottaneeni hyvinvointia itseni lisäksi myös koko yhteisöllemme, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, tavalla joka on liiketoiminnalle kannattavaa.


Avoimet työpaikat


Tutustu tiimiin

Teemu Räsänen

Product Area Manager

Työskentelen Line Carrierillä Product Area Managerina ja vastaan mobiililiiketoiminnan tuotteista ja niiden teknisestä toteutuksesta. Pyrin omalta osaltani varmistamaan, että yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaille kilpailukykyisiä ja toimivia mobiiliratkaisuja.

Päivittäiset tehtäväni voi jakaa karkeasti kehityksellisiin ja ylläpidollisiin töihin; palveluiden pitää toimia tänään hyvin ja toivottavasti huomenna vielä paremmin. Näihin tavoitteisiin pääsemiseksi teen jatkuvasti yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten verkko-operaattoreiden, sovelluskehittäjien ja asiakasvastaavien kanssa. Olen tiiviisti mukana teknisissä projekteissa ja löydän itseni toisinaan myös koodaamasta varsinaista toteutusta.

Line Carrierillä parasta on tunne siitä, että voin oikeasti itse vaikuttaa asioihin ja siihen, mihin suuntaan toimintamme kehittyy. Line Carrier on alan suurimpiin toimijoihin nähden pieni yritys, jonka etuna on erityisesti ketteryys. Myös työporukkamme on mitä mainioin.

Vapaa-ajallani muun muassa lenkkeilen ja treenaan kuntosalilla. Toisinaan innostun projektiluontoisesti uusista asioista: olen esimerkiksi opetellut soittamaan kitaraa, ratkaisemaan Rubikin kuution ja hyppäämään laskuvarjolla lentokoneesta.

Teemu Räsänen, Line Carrier Oy

Line Carrierillä parasta on tunne siitä, että voin oikeasti itse vaikuttaa asioihin ja siihen, mihin suuntaan toimintamme kehittyy.


Elina Särekallio, Line Carrier Oy

Line Carrier herätti mielenkiintoni erityisellä asemallaan kolmen suuren operaattorin ketteränä haastajana.

Elina Särekallio

Toimituskoordinaattori

Toimin Line Carrierillä toimituskoordinaattorina. Työssäni huolehdin siitä, että asiakkaat ovat tervetulleita palveluidemme pariin, ja että uudet palvelut toimitetaan ajallaan ja oikein.

Olen aiemmin työskennellyt pitkään teleoperaattoripalveluiden ja tietoliikenteen parissa. ICT-tradenomi koulutuksessani Haaga-Heliassa olen opiskellut lisää tietotaitoa digitaalisten palveluiden rakentamisesta ja hyvästä käyttäjäkokemuksesta.

Asun Espoon Tapiolassa mieheni kanssa. Perheeseemme kuuluu yhteensä kolme juuri aikuistunutta lasta, joista omani on parhaillaan armeijan harmaissa.

Line Carrier herätti mielenkiintoni erityisellä asemallaan kolmen suuren operaattorin ketteränä haastajana. Työhaastattelu vahvisti kiinnostustani, sillä hyvä työympäristö ja työporukka on minulle tärkeää. Minut onkin otettu täällä kivasti vastaan ja apua on helppo kysyä ja saada. Parasta on ollut kehittävä asenne ja mutkaton meininki.


Veera Kujansuu

Senior Marketing Specialist

Olen Veera ja työskentelen markkinoinnin parissa Line Carrierilla ja sisaryhtiöllämme DialOk:lla.

Liityin tiimiin reilu vuosi sitten. Line Carrier herätti mielenkiintoni, sillä se vaikutti helposti lähestyttävältä työpaikalta, jossa voisin kehittää monipuolisesti erilaisia taitoja ja hyödyntää samalla aiempaa taustaani IT-alalta.

Työni pitää sisällään konsernimme markkinoinnin suunnittelua monella eri rintamalla. Itselleni erityisen tärkeää on asiakkaidemme auttaminen. Tavoitteeni on tehdä markkinointia tavalla, joka auttaa sekä uusia että vanhoja asiakkaitamme oppimaan uutta, tekemään oivalluksia ja löytämään lisäarvoa.

Line Carrier on osoittautunut onnistuneeksi valinnaksi, ja olen viihtynyt porukassa mainiosti. Pidän erityisesti rennosta työilmapiiristä sekä mahdollisuuksista kehittää omaa osaamista työn ohessa. Pääsin työnantajan tukemana opiskelemaan markkinoinnin erikoisammattitutkintoa, jonka avulla voin päivittää osaamistani ja keksiä uusia keinoja viedä Line Carrierin ilosanomaa uusille asiakaskunnille. Arvostan suuresti sitä, että työnantaja kannustaa opiskeluun ja tarjoaa siihen tukea.

Vapaa-aikani kuluu kulttuuri- ja käsityöharrastuksien parissa, ystävien seurassa sekä kuntosalilla.  

Arvostan suuresti sitä, että työnantaja kannustaa opiskeluun ja tarjoaa siihen tukea.

Veera Kujansuu