Line Carrier Business Mobilella saat yritysliittymät kolmesta verkosta.

Yritysliittymät parhaan kuuluvuuden mukaan

Line Carrier Business Mobile tarjoaa yritysliittymät, joiden avulla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata. Meiltä saat yrityksen puhelinliittymät selkeästi hinnoiteltuna ja aina parhaan kuuluvuuden mukaan.

Line Carrierin puhelinliittymät yrityksille tarjoavat pääsyn 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella. Meiltä saat käyttöösi kolme verkkoa, joista voit valita haluamasi liittymät kuuluvuuden mukaan.

Heitä hyvästit puhelimen verkko-ongelmille ja pyydä tarjous! Myyjämme on sinuun yhteydessä.

Miksi Line Carrier -yritysliittymät?

Onko henkilökunnallasi ongelmia kuuluvuuden tai verkon toiminnan kanssa? Miten olet varmistanut kriittisten henkilöiden tavoitettavuuden? Onko yrityksesi puhelinlasku kokonaisuutena sekava ja vaikea kohdistaa kustannuspaikoille?

Liikkuva työ asettaa haasteita yritysten puhelinliittymille. Jos kuuluvuuden kanssa on ongelmia, kriittisissä tehtävissä toimivia henkilöitä ei tavoiteta tai kantaman ulkopuolella olevat työntekijät eivät pysty soittamaan. Tämä kuluttaa turhaan työntekijöidesi aikaa ja aiheuttaa kustannuksia, tietokatkoksia sekä virheitä. Voit joutua hankkimaan yritysliittymiä useilta eri palveluntarjoajilta kattaaksesi kaikki kuuluvuusalueet.

Line Carrier on Suomen ainoa yritysten operaattori, joka toimii kaikissa verkoissa (Telia, Elisa ja DNA). Meiltä saat yhdestä paikasta liittymät kaikkiin verkkoihin, ilman sekavaa laskuvalikoimaa. Multi-SIM-ratkaisulla voit valita kaksi verkkoa ja yhden ulospäin näkyvän numeron.

Multi-SIM-ratkaisulla kaksi liittymää, yksi numero

Line Carrier Business Mobilen yritysliittymät mahdollistavat Multi-SIM-ratkaisun, jossa yhdessä puhelimessa on käytössä kaksi SIM-korttia kahdesta erillisestä mobiiliverkosta, mutta vain yksi ulospäin näkyvä numero.

Näin voit käyttää samalla puhelimella kahta eri matkapuhelinverkkoa ja saada aina parhaan kuuluvuuden!

Line Carrierin yritysliittymät ja mobiiliverkot tarjoavat kuuluvuuden etätyöläiselle myös mökillä. Nyt kuuluu!

Jos puhelin on ensisijaisen liittymän kuuluvuusalueen ulkopuolella, saapuvat puhelut voidaan soitonsiirron tai tavoitettavuusketjun avulla ohjata toiselle SIM-kortille. Ulospäin soittaessa on mahdollista valita, kumpaa liittymää käyttää, mutta numero pysyy samana. Multi-SIM-ratkaisun käyttäminen edellyttää puhelinta, jossa on kaksi SIM-korttipaikkaa.

Kun sinulla on käytössäsi Line Carrierin kahden verkon ratkaisu, onnistuu verkon vaihtaminen tarvittaessa vain muutamalla puhelimen pyyhkäisyllä. Voit aina käyttää sitä liittymää, joka alueella kuuluu parhaiten.

Tämä varmistaa sen, että työntekijäsi ovat tavoitettavissa kaikissa tilanteissa!

Lue artikkeli Älä tyydy yhteen – Liikkuvan työn huono kuuluvuus kuntoon kahden verkon yritysliittymällä

4G- ja 5G-yritysliittymät kaikkiin tarpeisiin

Aina paras kuuluvuus

Liittymät kolmessa verkossa: valitse sopivimmat liittymät kuuluvuuden mukaan. Kahden SIM-kortin puhelimiin saat tarvittaessa kaksi liittymää eri verkoista, samalla numerolla.

Nopeat yhteydet

Liittymät 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella.

Paljon puhetta ja viestejä

Voit valita puheluminuuttien, tekstiviestien ja mobiilidatan määrän työntekijäkohtaisesti. EU-roaming kuuluu paketin hintaan.

Line Carrierilla ymmärrettiin ja sisäistettiin meidän ongelmamme ja löydettiin siihen juuri oikea ratkaisu, joka on yhteistyömme tärkein asia. Lisäksi asiakaspalvelu ja henkilöstömme koulutus uuden palvelun käyttöönottoon ovat olleet erinomaisella tasolla. Jatkossa kaikkiin uusiin kohteisiimme valitaan Line Carrierin ratkaisu.

Vahanen Monitoring Services Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivärinta

Joustava hinta ja selkeä laskutus

Line Carrierin yritysliittymät on hinnoiteltu joustavasti ja selkeästi. Line Carrierin asiakkaana et tarvitse enää useita palveluntarjoajia sekä sekavaa laskukokoelmaa varmistaaksesi kattavan kuuluvuuden yrityksellesi. Voit käyttää useita eri verkkoja ja saat silti vain yhden laskun.

Yritysliittymät hinnoitellaan joustavilla paketeilla kaikenkokoisille yrityksille. Yrityksen puhelinliittymät kaikista kolmesta verkosta voidaan ottaa käyttöön työntekijäkohtaisesti kuuluvuusalueiden mukaan, joten saat koko henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kuuluvuuden.

Line Carrierin ratkaisut voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti, ja tarjolla on erilaisia yrityspaketteja. Työntekijäkohtaisesti voidaan valita tärkeimmät kuuluvuusalueet sekä puheluminuuttien, SMS-viestien ja mobiilidatan määrä. EU-roaming kuuluu paketin hintaan. Paljon matkustelevan kannattaa valita liittymät ulkomaan tiedonsiirtomaksujen mukaan.

Kolmen verkon ratkaisulla saadaan hyötyjä myös datansiirrossa. Useimmat liittymätyyppimme sisältävät rajattomasti datansiirtoa. Jos datan käyttö on kuitenkin vähäistä, niin datansiirto voidaan laskuttaa myös käytön mukaan. Dataliittymä sisältää valitun datapaketin ja roaming-palvelun.

Muissa kuin EU- ja ETA-maissa tapahtuva roaming-tiedonsiirto sisältää automaattisesti 50 euron kuukausikohtaisen roaming-rajan, jotta yllätyksiltä vältyttäisiin. Roaming-rajaa voidaan tarvittaessa nostaa.

Line Carrier yritysliittymien peruspaketit

Line Carrierin liittymäpaketit on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja joustavasti kustomoitavissa yrityksesi tarpeisiin. Liittymien lopulliseen hintaan vaikuttaa muun muassa hankittujen liittymien määrä sekä kustomoidut ominaisuudet.

Teemme sinulle mielellämme tarjouksen haluamastasi liittymäratkaisusta. Pyydä tarjous ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Taloudelliset hyödyt

Keskitä liittymät yhdelle palveluntarjoajalle. Säästät palvelumaksuissa ja kustannukset on helppo paikantaa.

Tehokkuutta toimintaan

Käytössäsi on kaikki kolme verkkoa (Elisa, Telia, DNA),  joilla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata.

Parempi yrityskuva

Kun kuuluvuus on kunnossa, asiakas saa yrityksesi henkilöstöön yhteyden. Tavoitettavuus on hyvän asiakaskokemuksen kulmakivi.

Tutustu Line Carrierin asiakaskokemuksiin