Line Carrier Business Mobilella saat yritysliittymät kolmesta verkosta.

Yritysliittymät 4G- ja 5G-verkkoon – aina parhaalla kuuluvuudella!

Yritysliittymät, joiden avulla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata. Kun voit luottaa puhelinliittymien toimivuuteen, voit keskittyä tekemään tulosta ilman katkoksia!

Line Carrierilta saat yrityksen puhelinliittymät selkeästi hinnoiteltuna, joustavilla sopimuksilla ja aina parhaan kuuluvuuden mukaan.

Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat pääsyn 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella.

Pyydä tarjous! Myyjämme on sinuun yhteydessä.

4G- ja 5G-yritysliittymät kaikkiin kolmeen verkkoon

Nimeton 1

Yritysliittymä aina parhaalla kuuluvuudella

Yritysten mobiililiittymät kolmessa verkossa: valitse sopivimmat liittymät kuuluvuuden mukaan Telian, DNAn tai Elisan matkapuhelinverkkoon.

Kuva1

Nopeat yhteydet 4G- ja 5G-verkkoon

Puhelinliittymät ja dataliittymät 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella.

Kuva2

Paljon puhetta ja viestejä

Voit valita puheluminuuttien, tekstiviestien ja mobiilidatan määrän työntekijäkohtaisesti. EU-roaming kuuluu paketin hintaan.

Line Carrier yritysliittymien peruspaketit

Line Carrierin mobiililiittymät on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja joustavasti kustomoitavissa yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme yritysten puheliittymät, dataliittymät ja M2M-liittymät 4G- ja 5G-verkkoon.

Teemme sinulle mielellämme tarjouksen haluamastasi liittymäratkaisusta. Pyydä liittymätarjous ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat kuuluvuuden etätyöläiselle myös mökillä.

Miksi Line Carrier?

 • Nopeat 4G ja 5G-liittymät kaikkiin kolmeen verkkoon
 • Henkilökohtainen ja joustava asiakaspalvelu
 • Työntekijäkohtainen liittymien räätälöinti
 • Yritysten tarpeisiin suunniteltu palvelu
 • Kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysten yhteydenpitoon
 • Avainlippu-merkitty kotimainen ratkaisu

Miksi Line Carrier yritysliittymät?

Line Carrier on Suomen ainoa yritysten operaattori, joka toimii kaikissa verkoissa. Olemme palveluoperaattori, joka tarjoaa yritysliittymät sekä Elisan, Telian että DNA:n matkapuhelinverkoissa.

Meiltä saat yhdestä paikasta mobiililiittymät kaikkiin verkkoihin, ilman sekavaa laskuvalikoimaa.

Voit räätälöidä puhelinliittymät haluttuihin verkkoihin työntekijäkohtaisesti ja saada kaiken selkeästi yhdellä sopimuksella ja laskulla.

Yritysten tarpeisiin erikoistuneena palveluoperaattorina tarjoamme ainutlaatuista, asiakaslähtöistä ja sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityä palvelua. Liittymien lisäksi löydät yhdeltä luukulta myös laajat telepalvelut sekä modernit asiakaspalveluteknologiat.

Tupla-SIM: Kaksi liittymää samaan puhelimeen, yhdellä numerolla

Line Carrierin Tupla-SIM ratkaisu tuo kahden verkon kuuluvuuden yhteen puhelinnumeroon.

Voit käyttää kahta SIM-korttia kahdesta erillisestä mobiiliverkosta, yhdellä ulospäin näkyvällä puhelinnumerolla. Saat aina parhaan kuuluvuuden, sillä käytössäsi on kaksi mobiiliverkkoa samassa puhelimessa.

Jos puhelin on ensisijaisen liittymän kuuluvuusalueen ulkopuolella, saapuvat puhelut voidaan soitonsiirron tai tavoitettavuusketjun avulla ohjata toiselle SIM-kortille. Ulospäin soittaessa on mahdollista valita, kumpaa liittymää käyttää, mutta numero pysyy samana.

Kun sinulla on käytössäsi Line Carrierin Tupla-SIM ratkaisu, onnistuu verkon vaihtaminen tarvittaessa vain muutamalla puhelimen pyyhkäisyllä. Voit aina käyttää sitä liittymää, joka alueella kuuluu parhaiten.

Tupla-SIM ratkaisun hyödyt
 • Valitse aina paras kuuluvuus
 • Jokaiselle työntekijälle sopiva verkko
 • Vain yksi sopimus ja yksi lasku
 • Pysy asiakkaidesi tavoitettavissa missä ja milloin vain
 • Kaksi mobiiliverkkoa yhdellä puhelinnumerolla

Line Carrier yritysliittymät pähkinänkuoressa

Joustava hinta ja selkeä laskutus

Line Carrierin mobiililiittymät voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti.

Yritysliittymät on hinnoiteltu joustavasti ja selkeästi. Et tarvitse enää useita palveluntarjoajia sekä sekavaa laskukokoelmaa varmistaaksesi kattavan kuuluvuuden yrityksellesi. Voit käyttää useita eri verkkoja ja saat silti vain yhden laskun.

Työntekijäkohtainen räätälöinti

Yrityksen puhelinliittymät kaikista kolmesta verkosta voidaan ottaa käyttöön työntekijäkohtaisesti kuuluvuusalueiden mukaan, joten saat koko henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kuuluvuuden.

Työntekijäkohtaisesti voidaan valita tärkeimmät kuuluvuusalueet sekä puheluminuuttien, SMS-viestien ja mobiilidatan määrä.

Yritysliittymät matkatyöhön

EU-roaming kuuluu paketin hintaan. Paljon matkustelevan kannattaa valita liittymät ulkomaan tiedonsiirtomaksujen mukaan.

Muissa kuin EU- ja ETA-maissa tapahtuva roaming-tiedonsiirto sisältää automaattisesti 50 euron kuukausikohtaisen roaming-rajan, jotta yllätyksiltä vältyttäisiin. Roaming-rajaa voidaan tarvittaessa nostaa.

Rajaton datansiirto

Kolmen verkon ratkaisulla saadaan hyötyjä myös datansiirrossa. Useimmat liittymätyyppimme sisältävät rajattomasti datansiirtoa.

Jos datan käyttö on vähäistä, niin datansiirto voidaan laskuttaa myös käytön mukaan. Dataliittymä sisältää valitun datapaketin ja roaming-palvelun.

Meiltä saat yritysliittymät aina parhaalla kuuluvuudella. Pyydä tarjous!
Markku Salminen
Markku Salminen, Sales manager

020 703 2525
myynti@linecarrier.fi

Lue asiakaskokemuksia