Yritysliittymät 4G- ja 5G-verkkoon – aina parhaalla kuuluvuudella!

Yritysliittymät, joiden avulla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata. Kun voit luottaa puhelinliittymien toimivuuteen, voit keskittyä tekemään tulosta ilman katkoksia!

Line Carrier on Suomen ainoa operaattori kaikissa kolmessa verkossa. Meiltä saat yrityksen puhelinliittymät selkeästi hinnoiteltuna, joustavilla sopimuksilla ja aina parhaan kuuluvuuden mukaan.

Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat pääsyn 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella.

LC BusinessMobile 2

Hinnasto – Suosituimmat pakettiliittymät yrityksille

Valitse haluamasi paketit tai ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme yrityksellesi tarjouksen.
LC BusinessMobile 2
Line Carrier
S – 4G
1000 min puheluita
200 SMS-viestiä
10 Gt kotimaan dataliikennettä 50 Mbps
Kohtuullisen käytön EU-roaming
12,90 € / kk
LC BusinessMobile 2
Line Carrier
M – 4G
2000 min puheluita
500 SMS-viestiä
Rajaton kotimaan dataliikenne 50 Mbps
Kohtuullisen käytön EU-roaming
14,90 € / kk
LC BusinessMobile 2
Line Carrier
L – 5G
5000 min puheluita
1000 SMS-viestiä
Rajaton kotimaan dataliikenne 100 Mbps
Kohtuullisen käytön EU-roaming
18,20 € / kk
LC BusinessMobile 2
Line Carrier
XL – 5G
5000 min puheluita
1000 SMS-viestiä
Rajaton kotimaan dataliikenne 300 Mbps
Kohtuullisen käytön EU-roaming
22,50 € / kk

Autamme mielellämme

Mikäli tarvitset useita liittymiä työntekijäkohtaisesti räätälöitynä tai haluat apua sopivien liittymien valintaan, ota rohkeasti yhteyttä! Suunnittelemme ja hinnoittelemme mielellämme yrityksellesi sopivat liittymäpaketit kaikkiin kolmeen verkkoon kilpailukykyisesti ja joustavasti.

Miksi Line Carrier yritysliittymät?

Line Carrier on Suomen ainoa yritysten operaattori, joka toimii kaikissa verkoissa. Olemme palveluoperaattori, joka tarjoaa yritysliittymät sekä Elisan, Telian että DNA:n matkapuhelinverkoissa.

Voit räätälöidä puhelinliittymät haluttuihin verkkoihin työntekijäkohtaisesti ja saada kaiken selkeästi yhdellä sopimuksella ja laskulla.

Yritysten tarpeisiin erikoistuneena palveluoperaattorina tarjoamme ainutlaatuista, asiakaslähtöistä ja sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityä palvelua. Liittymien lisäksi löydät yhdeltä luukulta myös laajat telepalvelut sekä modernit asiakaspalveluteknologiat.

Nimeton 1

Yritysliittymä aina parhaalla kuuluvuudella

Yritysten mobiililiittymät kolmessa verkossa: valitse sopivimmat liittymät kuuluvuuden mukaan Telian, DNAn tai Elisan matkapuhelinverkkoon.

Kuva1

Nopeat yhteydet 4G- ja 5G-verkkoon

Puhelinliittymät ja dataliittymät 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella.

Kuva2

Paljon puhetta ja viestejä

Voit valita puheluminuuttien, tekstiviestien ja mobiilidatan määrän työntekijäkohtaisesti. EU-roaming kuuluu paketin hintaan.

4G- ja 5G-yritysliittymät kaikkiin kolmeen verkkoon

Joustava hinta ja selkeä laskutus

Line Carrierin mobiililiittymät voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti. Yritysliittymät on hinnoiteltu joustavasti ja selkeästi. Voit käyttää useita eri verkkoja ja saat silti vain yhden laskun.

Työntekijäkohtainen räätälöinti

Yrityksen puhelinliittymät kaikista kolmesta verkosta voidaan ottaa käyttöön työntekijäkohtaisesti kuuluvuusalueiden mukaan, joten saat koko henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kuuluvuuden.

Yritysliittymät matkatyöhön

EU-roaming kuuluu paketin hintaan. Paljon matkustelevan kannattaa valita liittymät ulkomaan tiedonsiirtomaksujen mukaan.

Rajaton datansiirto

Kolmen verkon ratkaisulla saadaan hyötyjä myös datansiirrossa. Useimmat liittymätyyppimme sisältävät rajattomasti datansiirtoa.

Tupla-SIM: Kaksi liittymää samaan puhelimeen, yhdellä numerolla

Line Carrierin Tupla-SIM ratkaisu tuo kahden verkon kuuluvuuden yhteen puhelinnumeroon.

Voit käyttää kahta SIM-korttia kahdesta erillisestä mobiiliverkosta, yhdellä ulospäin näkyvällä puhelinnumerolla. Saat aina parhaan kuuluvuuden, sillä käytössäsi on kaksi mobiiliverkkoa samassa puhelimessa.

Jos puhelin on ensisijaisen liittymän kuuluvuusalueen ulkopuolella, saapuvat puhelut voidaan soitonsiirron tai tavoitettavuusketjun avulla ohjata toiselle SIM-kortille. Ulospäin soittaessa on mahdollista valita, kumpaa liittymää käyttää, mutta numero pysyy samana.

Kun sinulla on käytössäsi Line Carrierin Tupla-SIM ratkaisu, onnistuu verkon vaihtaminen tarvittaessa vain muutamalla puhelimen pyyhkäisyllä. Voit aina käyttää sitä liittymää, joka alueella kuuluu parhaiten.

Tupla-SIM ratkaisun hyödyt
  • Valitse aina paras kuuluvuus
  • Jokaiselle työntekijälle sopiva verkko
  • Vain yksi sopimus ja yksi lasku
  • Pysy asiakkaidesi tavoitettavissa missä ja milloin vain
  • Kaksi mobiiliverkkoa yhdellä puhelinnumerolla

Line Carrier yritysliittymien peruspaketit

Line Carrierin mobiililiittymät on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja joustavasti kustomoitavissa yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme yritysten puheliittymät, dataliittymät ja M2M-liittymät 4G- ja 5G-verkkoon. Liittymäasiakkuuteen sisältyy OmaMobiili-portaali, jossa voit hallita yrityksesi puhelinliittymiä itse keskitetysti.

Teemme sinulle mielellämme tarjouksen haluamastasi liittymäratkaisusta. Pyydä liittymätarjous ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Uutisia ja ajankohtaista