M2M-liittymät yrityksille kaikkiin kolmeen verkkoon 

Operaattoripalvelut / Artikkelit / Yritysliittymät
M2M Laiteliittymä yrityksellesi

M2M-liittymät eli Machine-To-Machine-liittymät tarkoittavat puhelinliittymiä, jotka mahdollistavat tiedonsiirron verkkoon yhdistettyjen laitteiden välillä. Line Carrier tarjoaa M2M-liittymät kotimaan verkkoon joustavasti erilaisiin tarpeisiin. 

M2M-liittymät toimivat SIM-kortilla, joka asennetaan verkkoyhteyttä käyttävään laitteeseen. M2M-liittymiä käytetään esimerkiksi GPS-paikantimissa, ajoneuvoissa, IoT-laitteissa, maksupäätteissä, valvontakameroissa ja erilaisissa mittareissa.  

Laiteliittymien avulla voidaan hallita etäyhteydellä erilaisia laitteita, etälukea vesi- tai sähkömittarien tietoja tai seurata laitteiden sijaintitietoja. Laiteliittymää voidaan käyttää myös teollisuudessa erilaisten koneiden ja laitteiden hallintaan.  

M2M-liittymien avulla yritykset voivat… 

  • Hallita laitteita etäyhteydellä 
  • Kerätä jatkuvaa reaaliaikaista dataa laitteista 
  • Havaita nopeasti vikatilanteet  
  • Toimia nopeasti datan perusteella 

M2M laiteliittymät kaikkiin kolmeen verkkoon 

Line Carrier on virtuaalioperaattori, joka tarjoaa liittymiä kaikissa kolmessa verkossa Suomessa (Telia, Elisa ja DNA). Sen ansiosta voimme mahdollistaa asiakkaillemme M2M-laiteliittymät aina varmennetulla kuuluvuudella haluamassasi verkossa.  

Voit valita verkon sen mukaan, mikä alueella kuuluu parhaiten, ja näin varmistaa IoT-laitteiden, mittareiden tai paikantimien toimivuuden sijainnista riippumatta.

Voit valita verkon sen mukaan, mikä alueella kuuluu parhaiten, ja näin varmistaa IoT-laitteiden, mittareiden tai paikantimien toimivuuden sijainnista riippumatta. Sinun ei tarvitse hankkia liittymiä useilta eri operaattoreilta, vaan saat aina parhaan kuuluvuuden vain yhdellä sopimuksella ja laskulla. Tarvittaessa voit käyttää jopa kaikkia kolmea verkkoa M2M-laitteissasi.  

Line Carrierin M2M-liittymät on jaoteltu S-, M- ja L-paketteihin, jotka sisältävät 100 Mt, 500 Mt tai 1 Gt kotimaan datansiirtoa. Laiteliittymät voidaan liittää tarpeen mukaan joko 2G-, 3G-, 4G- tai 5G-verkkoon.  5G-laiteliittymän käyttö edellyttää 5G-yhteensopivia laitteita.  

Vahanen Monitoring Services

Vahanen Monitoring Services luottaa Line Carrierin laiteliittymiin 

Asiakkaamme Vahanen Monitoring Services käyttää Line Carrierin M2M-liittymiä vedenkulutusta mittaavissa tiedonkeruulaitteissaan. 

Line Carrierin kolmen verkon ratkaisu mahdollistaa sen, ettei mittareiden toiminta vaarannu, vaikka laite sijaitsisi heikolla kuuluvuusalueella. Jos verkon toiminta jostain syystä heikkenee, laitteisiin voidaan helposti vaihtaa Line Carrierin SIM-kortti toisesta mobiiliverkosta. Asennustyön yhteydessä asentaja valitsee mobiiliverkon, joka kuuluu alueella parhaiten.  

Tiedonkeruulaitteen asentaja voi nyt paikan päällä asennustyön yhteydessä testata eri verkkojen kuuluvuudet helposti omalla puhelimellaan ja aktivoida tiedonkeruulaite toimimaan parhaalla vaihtoehdolla.

”Tiedonkeruulaitteen asentaja voi nyt paikan päällä asennustyön yhteydessä testata eri verkkojen kuuluvuudet helposti omalla puhelimellaan ja aktivoida tiedonkeruulaite toimimaan parhaalla vaihtoehdolla, jotta datan siirtyminen Vahanen Monitori-järjestelmään on taattu ja data siirtyy ilman katkoksia”, kertoo Vahanen Monitoring Services Oy:n toimitusjohtaja, Sami Päivärinta.  

Etsitkö M2M-liittymiä tai muita operaattoriratkaisuja? Kerro meille tarpeistasi ja autamme mielellämme! 

Lue lisää artikkeleita