Tiimityöskentely ja puhelinjärjestelmä samassa palvelussa

Line Carrier Voice for MS Teams yhdistää yrityksesi kaiken viestinnän yhteen paikkaan!  

Voice for MS Teams laajentaa Microsoft Teamsin yhteydenpitomahdollisuudet sisäisestä viestinnästä myös ulkoiseen yhdistämällä tiimityösovellukseen puhelinvaihteen ominaisuudet. Puhelut kollegojen, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa hoituvat helposti ja kätevästi samassa sovelluksessa. 

Pyydä tarjousta ja myyjämme on sinuun yhteydessä!

Line Carrier Voce for MS Teams -puhelinjärjestelmä taipuu täysiveriseksi puhelinvaihteeksi.

Microsoft Teams puhelinvaihteena 

Microsoft Teams -sovellus on kehittynyt joustavaksi ryhmätyösovellukseksi, jonka avulla kommunikointi ja tiimityö on helppoa. 

Line Carrier Voice for MS Teams laajentaa Teamsin toimivuutta sisäisestä viestinnästä myös ulkoiseen, jolloin yrityksen kaikki viestintä voidaan hoitaa yhdessä paikassa.

Yhdistämällä Teams puhelinverkkoon suoralla reitityksellä eli direct routingilla, sovelluksesta saadaan enemmän tehoja työskentelyyn.

Yhteydenpito kollegojen sekä kumppaneiden kanssa on sujuvaa, kun Teamsiin voi yhdistää puhelinvaihteen ominaisuuksia ja palveluita Line Carrierin pilvestä.  

Line Carrier Voice for MS Teams infograafi

Globaali puhelinjärjestelmä liikkeessä ja toimistolla

Voice for MS Teams mahdollistaa sujuvan käytettävyyden lisäksi loistavan äänenlaadun niin toimistolla kuin liikkeessäkin. Työntekijöiden yrityspuhelut hoituvat tietokoneella, puhelimella ja mobiilisovelluksella.

Voice for MS Teams soveltuu globaaliin käyttöön kansainvälisessä liiketoiminnassa. Puhelut hoituvat verkkoliikenteen kautta, joka pitää mobiilinkin puhelun laadun korkeana. IP-puheluliikenne laskee myös ulkomaanpuheluiden kustannuksia.

Puhelut Voice for MS Teamsilla

Line Carrier Voice for MS Teamsilla voidaan korvata yrityksesi nykyinen puhelinjärjestelmä ja luoda täysiverinen puhelinvaihde, joka sisältää muun muassa puhelunvälittäjän työkalut, yritysnumeroinnin, puheluiden tallentamisen ja selkeän raportoinnin. Voit näyttää ulos soittaessasi sen numeron, jonka haluat. 

Jokainen käyttäjä saa käyttöönsä oman yritysnumeron. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä käyttää muita puheluominaisuuksia, samoin kuin tavallisella puhelimella soittaessasi. 

Voice for MS Teams laajentaa puheluominaisuudet myös oman tiimisi ulkopuolelle. Voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi ja sidosryhmiisi Teamsin kautta. 

Line Carrierin pilvipalveluilla muotoilet sovelluksesta puhelinvaihteen. Puhelut voidaan ohjata soittorinkien, läsnäolotietojen ja jonojen mukaan oikeille henkilöille. IP-pohjaisella puhelinjärjestelmällä säästät ulkomaan puhelujen kustannuksissa. 

Puheluominaisuudet toimivat kaikilla Teamsin työpöytä- ja mobiiliversioissa. 

Puhelut ja tiimityöskentely tapahtuvat samalla alustalla, joten työnkulku on sujuvaa.  

Haluatko tehostaa yritysviestintääsi? Ota yhteyttä!

Joni Antosalo
Joni Antosalo, Sales manager

020 703 2525
myynti@linecarrier.fi

Lue lisää vaihderatkaisuista