Line Carrier Voce for MS Teams -puhelinjärjestelmä taipuu täysiveriseksi puhelinvaihteeksi.

Tiimistyöskentely ja puhelinjärjestelmä samassa palvelussa

Line Carrier Voice for MS Teams yhdistää matkapuhelimesi, yleisen puhelinverkon ja yhdistetyn viestinnän eri alueet yhdellä alustalla.

Teamsin käyttö laajenee, kun puhelinvaihteen ominaisuudet yhdistyvät tiimityöskentelyyn. Puhelut kollegojen, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kautta hoituvat samassa sovelluksessa.

Pyydä tarjousta ja myyjämme on sinuun yhteydessä!

Line Carrier Voice for MS Teams

Microsoft Teams -sovellus on kehittynyt joustavaksi ryhmätyösovellukseksi, jonka avulla kommunikointi ja tiimityö on helppoa. 

Line Carrier Voice for MS Teams laajentaa Teamsin toimivuutta sisäisestä viestinnästä myös ulkoiseen, jolloin yrityksen kaikki viestintä voidaan hoitaa yhdessä paikassa.

Yhdistämällä Teams puhelinverkkoon suoralla reitityksellä eli direct routingilla, sovelluksesta saadaan enemmän tehoja työskentelyyn.

Yhteydenpito kollegojen sekä kumppaneiden kanssa on sujuvaa, kun Teamsiin voi yhdistää puhelinvaihteen ominaisuuksia ja palveluita Line Carrierin pilvestä.  

Globaali puhelinjärjestelmä liikkeessä ja toimistolla

Voice for MS Teams mahdollistaa sujuvan käytettävyyden lisäksi loistavan äänenlaadun niin toimistolla kuin liikkeessäkin. Työntekijöiden yrityspuhelut hoituvat tietokoneella, puhelimella ja mobiilisovelluksella.

Voice for MS Teams soveltuu globaaliin käyttöön kansainvälisessä liiketoiminnassa. Puhelut hoituvat verkkoliikenteen kautta, joka pitää mobiilinkin puhelun laadun korkeana. IP-puheluliikenne laskee myös ulkomaanpuheluiden kustannuksia.

Puhelut Voice for MS Teamsilla

Line Carrier Voice for MS Teamsilla korvataan yrityksesi nykyinen puhelinjärjestelmä ja luoda täysiverinen puhelinvaihde, joka sisältää mm. puhelunvälittäjän työkalut, yritysnumeroinnin, puheluiden tallentamisen ja selkeän raportoinnin. Voit näyttää ulos soittaessasi sitä numeroa, jota haluat.

  • Jokainen käyttäjä saa käyttöönsä oman yritysnumeron. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä käyttää muita puheluominaisuuksia, kuin tavallisella puhelimella soittaessasi.
  • Voice for MS Teams laajentaa puheluominaisuudet myös oman tiimisi ulkopuolelle ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi ja sidosryhmiisi Teamsin kautta.
  • Line Carrierin pilvipalveluilla muotoilet sovelluksesta puhelinvaihteen. Puhelut voidaan ohjata soittorinkien, läsnäolotietojen ja jonojen mukaan oikeille henkilöille. IP-pohjaisella puhelinjärjestelmällä säästät ulkomaan puhelujen kustannuksissa.
  • Puheluominaisuudet toimivat kaikilla Teamsin työpöytä- ja mobiiliversioissa.

Taloudelliset hyödyt

Säästät ulkomaanpuhelujen kustannuksissa, kun puhelut kulkevat verkon kautta.

Säästät myös erillisen puhelinjärjestelmän kuluissa.

Tehokkuutta toimintaan

Puhelut ja tiimityöskentely tapahtuvat samalla alustalla, joten työnkulku on sujuvaa.

IP-pohjainen puhelinjärjestelmä mahdollistaa työskentelyn kaikkialla ja kaikilla laitteilla.

Parempi yrityskuva

Yhtenäinen ja paikallinen numerointi Suomessa ja ulkomailla.

Toimintavarma ja turvallinen puhelinjärjestelmä tukee yrityskuvaa.