Line Carrier eFax tuo faksit sähköpostiin

Faksia tarvitaan vielä, mutta aina ei pysty olemaan siellä missä faksilaite on. Tiesitkö, että faksien lähettäminen voidaan toteuttaa nykyaikaisesti ilman erillistä faksilaitetta?

Line Carrier eFax -palvelu toimittaa faksin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, nopeasti ja luotettavasti.

Jos faksin sisältö on salaista, voidaan faksi toimittaa salattuun portaaliin, josta pääset lukemaan sen henkilökohtaisella tai tiimin yhteisellä salasanalla.

eFaxilla faksit sähköpostiin, vaikka faksilaite ei ole lähellä. .

eFax nopeasti käyttöön

Helposti käyttöönotettava eFax tuo faksit sähköpostiin ja nykyaikaan. Saat palvelun käyttöön 1-2 arkipäivässä. Pyydä tarjous, myyjämme on sinuun yhteydessä pian!

Tavoita yleisösi SMS Gateway massatekstiviestillä missä vain.

Line Carrier SMS Gateway-massatekstiviestillä tavoitat kohderyhmäsi

Tekstiviestit avataan tilastollisesti viisi kertaa todennäköisemmin kuin uutiskirje. Ja vieläpä aivan sen saapumishetkellä.

Line Carrier SMS Gateway muuntaa sähköpostit tekstiviesteiksi ja toimittaa ne vastaanottajien matkapuhelimiin.

Lue juttu tekstiviestien hyödyistä: 98 % ihmisistä avaa tekstiviestin – ja 5 muuta syytä, miksi SMS-viestit asiakaspalvelussa kannattavat

Tehosta viestintää tekstiviesteillä

SMS Gateway on julkisen verkon välityksellä asiakkaan CRM-järjestelmään tai markkinoinninautomaatioon liitettävä kaksisuuntainen muunnospalvelu, jonka avulla asiakkaan järjestelmästä voidaan lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä normaalien sähköpostiviestien tavoin. Palvelu sisältää tekstiviestien lähettämisen, vastaanottamisen ja käsittelyn yrityksen sähköpostijärjestelmästä tai muista järjestelmistä http-rajapinnan kautta.

Palvelua voidaan käyttää markkinointiviestintään, kriisiviestintään tai vaikka yrityksen sisäiseen viestintään, kun kohderyhmä halutaan tavoittaa nopeasti ja varmasti.

  • Line Carrier SMS Gatewaylla voit myös vastaanottaa SMS-tekstiviestejä sähköpostilaatikkoosi normaalien sähköpostiviestien tavoin. Viestit voidaan lähettää edelleen ja arkistoida normaalien sähköpostiviestien tavoin.
  • Sähköpostista matkapuhelimeen tapahtuvan viestinnän osalta SMS Gateway on operaattoririippumaton palvelu.
  • SMS Gateway toimii myös ulkomailla, mikäli kyseinen matkapuhelinverkko tukee käytettyä matkapuhelinliittymää ja tekstiviestien välitystä liittymän kotiverkkoon (roaming).

Lue lisää palveluistamme

TTI talous web

Taloudelliset hyödyt

Kun ostat yhteydenpitoratkaisut lisäosineen samalta palveluntarjoajalta, kustannukset on helppo paikantaa. Tiedät aina mitä saat ja mistä maksat.

TTI tehokkuus web

Tehokkuutta toimintaan

Ketterät toimintatapamme sekä tarpeeseen mukautuvat palvelumme varmistavat toimintasi tehokkuuden.

TTI imago web

Parempi yrityskuva

Toimintavarmat yhteydet ja yhtenäinen puheratkaisu palvelee brändiä ja asiakaskokemusta.