Line Carrier SMS Gateway-massatekstiviestillä tavoitat kohderyhmäsi

Tekstiviestit avataan tilastollisesti viisi kertaa todennäköisemmin kuin uutiskirje. Ja vieläpä aivan sen saapumishetkellä.

Line Carrier SMS Gateway muuntaa sähköpostit tekstiviesteiksi ja toimittaa ne vastaanottajien matkapuhelimiin.

Tavoita yleisösi SMS Gateway massatekstiviestillä missä vain.

Tehosta viestintää tekstiviesteillä

SMS Gateway on julkisen verkon välityksellä asiakkaan CRM-järjestelmään tai markkinoinninautomaatioon liitettävä kaksisuuntainen muunnospalvelu, jonka avulla asiakkaan järjestelmästä voidaan lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä normaalien sähköpostiviestien tavoin.

Palvelu sisältää tekstiviestien lähettämisen, vastaanottamisen ja käsittelyn yrityksen sähköpostijärjestelmästä tai muista järjestelmistä http-rajapinnan kautta.

Mihin SMS Gatewayta käytetään?

Palvelua voidaan käyttää markkinointiviestintään, kriisiviestintään tai vaikka yrityksen sisäiseen viestintään, kun kohderyhmä halutaan tavoittaa nopeasti ja varmasti.

  • Line Carrier SMS Gatewaylla voit myös vastaanottaa SMS-tekstiviestejä sähköpostilaatikkoosi normaalien sähköpostiviestien tavoin. Viestit voidaan lähettää edelleen ja arkistoida normaalien sähköpostiviestien tavoin.
  • Sähköpostista matkapuhelimeen tapahtuvan viestinnän osalta SMS Gateway on operaattoririippumaton palvelu.
  • SMS Gateway toimii myös ulkomailla, mikäli kyseinen matkapuhelinverkko tukee käytettyä matkapuhelinliittymää ja tekstiviestien välitystä liittymän kotiverkkoon (roaming).

eFax tuo faksit sähköpostiin

Faksia tarvitaan vielä, mutta aina ei pysty olemaan siellä missä faksilaite on. Tiesitkö, että faksien lähettäminen voidaan toteuttaa nykyaikaisesti ilman erillistä faksilaitetta?

Line Carrier eFax -palvelu toimittaa faksin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, nopeasti ja luotettavasti. Jos faksin sisältö on salaista, voidaan faksi toimittaa salattuun portaaliin, josta pääset lukemaan sen henkilökohtaisella tai tiimin yhteisellä salasanalla.

Helposti käyttöönotettava eFax tuo faksit sähköpostiin ja nykyaikaan. Saat palvelun käyttöön 1-2 arkipäivässä. Pyydä tarjous, myyjämme on sinuun yhteydessä pian!

Lue lisää palveluistamme