Kuuluvuuden ja datansiirron varmistaminen poikkeustilanteessa – pidä bisnes pyörimässä Multi-SIM ratkaisulla

Artikkelit / Yritysliittymät
datansiirto poikkeustilanteessa

Miten sinun yrityksesi on valmistautunut häiriötilanteisiin ja poikkeuksellisiin olosuhteisiin?  

Kuuluvuuden ja datansiirron varmistaminen häiriötilanteessa on tärkeää monille yrityksille. Jos verkko ei toimi, bisnes ei pyöri. Huonot yhteydet hankaloittavat liikkuvien työntekijöiden yhteydenpitoa ja hidastavat työntekoa.  

Pahimmassa tapauksessa yhteyksien katkeaminen kampittaa liiketoiminnan. Jos ongelma pitkittyy, voi siitä aiheutua paljon ylimääräistä työtä ja kustannuksia. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit parantaa yrityksesi resilienssiä varmentamalla kuuluvuuden myös poikkeustilanteissa! 

Lue myös artikkeli Varaudu sähkökatkoihin kolmen verkon liittymillä!

Yrityksen resilienssi poikkeustilanteissa 

Yritysliittymien varmennettu kuuluvuus on tärkeä osa yritysten resilienssiä eli kriisinkestävyyttä. Resilienssillä tarkoitetaan yrityksen valmiutta selviytyä poikkeustilanteista mahdollisimman pienin vahingoin.  

Verkon kuuluvuuden ja työntekijöiden tavoitettavuuden varmistaminen on yksi osa yrityksen kriisinkestävyyttä. Yritysten yhteydenpitoa hankaloittavat niin arkiset kuuluvuusongelmat kuin verkkoyhteyksien häiriötkin. Verkon toimimattomuuteen voi olla monia syitä.  

Eri operaattoreiden verkoilla on erilaiset kuuluvuusalueet. Liikkuvat työntekijät voivat välillä mennä alueelle, jossa verkon kattavuus on huono. Myös tilapäiset häiriöt voivat heikentää tai katkaista verkkoyhteyksiä. Niiden syynä voi olla esimerkiksi sähkökatkos, kaapelivaurio tai verkon tekniset ongelmat. Oma lukunsa ovat suuremmat poikkeustilanteet, joiden ennustaminen on vaikeaa ja joilla voi olla kauaskantoisia vaikutuksia verkkojen toimivuuteen.  

Varmista verkon kuuluvuus häiriötilanteessa 

Yrityksen resilienssi syntyy yhdistelmästä resurssien päällekkäisyyttä ja niiden joustavuutta. Jos yrityksen toiminta nojaa vain yhteen resurssiin, on se huomattavasti alttiimpi riskeille. Häiriötilanteessa operaattoreiden kuuluvuuksissa saattaa olla suuria eroja. Jos käytössäsi on vain yhden operaattorin verkko ja siihen tulee pitkäkestoinen häiriö, voivat yrityksesi yhteydet katketa kokonaan. 

Useimmiten yhteydet saadaan korjattua nopeasti, mutta kaikkia häiriötilanteita ei voida ennustaa. Oletko varautunut pidempään katkokseen datayhteyksissäsi? 

Paranna yrityksesi kriisinkestävyyttä varmentamalla datansiirto useamman verkon ratkaisulla. Line Carrier on Suomen ainoa operaattori, joka tarjoaa yhteydet kaikkiin kolmeen verkkoon Suomessa. Line Carrierin ratkaisut voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti sopimaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.  

Ottamalla käyttöön kolmen verkon ratkaisun varmistat kuuluvuuden, vaikka ensisijainen verkko ei toimisikaan.  

Vahanen Monitoring Services Oy käyttää Line Carrierin kolmen verkon ratkaisua datansiirron varmistamiseen mittauslaitteissa eri puolilla maata. Data kulkee tiedonkeruulaitteelta ilman katkoksia ja yhteydet toimivat varmemmin.

Lue asiakastarina Vahanen Monitoring Services Oy – varmennettu datansiirto kolmen verkon ratkaisulla. 

Multi SIM kahden verkon ratkaisu infografiikka2

Kahden verkon Multi-SIM -ratkaisu varmistaa kuuluvuuden kaikkialla Suomessa 

Liikkuvat työntekijät saattavat matkustaa alueille, joissa verkon kattavuus on heikko. Tällöin työntekijöihin on vaikeaa saada yhteyttä, tieto ei kulje ja työnteko vaikeutuu.  

Monet yritykset pyrkivät ratkaisemaan ongelman ottamalla liittymiä useilta eri operaattoreilta. Ongelmaan on kuitenkin helpompikin ratkaisu. Line Carrierin kahden verkon ratkaisu varmistaa kuuluvuuden silloin, jos yksi verkko ei toimi.  

Multi-SIM-ratkaisun avulla voit käyttää kahta eri liittymää samassa puhelimessa, yhdellä puhelinnumerolla ja kahta eri liittymää edullisemmalla hinnalla. Jos ensisijainen verkko ei toimi, voi verkkoa vaihtaa vain muutamalla napautuksella.  

Multi-SIM ratkaisuun halutut verkot voidaan valita työntekijäkohtaisesti, jolloin jokaiselle työntekijälle taataan paras mahdollinen kuuluvuus. Ja mikä parasta, kaikki tämä ilman useita sekavia laskuja eri operaattoreilta.  

Lue myös Älä tyydy yhteen – Liikkuvan työn huono kuuluvuus kuntoon kahden verkon yritysliittymällä.   

Line Carrier toimii kaikissa kolmessa verkossa 

Kahden verkon liittymän lisäksi tarjoamme räätälöidyt kuuluvuusratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin kaikissa kolmessa verkossa (DNA, Telia ja Elisa). Kolmen verkon ratkaisuilla on monia hyötyjä riippuen siitä, millaista ratkaisua tarvitset. 

Tässä pieni muistilista siitä, miksi Line Carrierin yhteydet kaikkiin kolmeen verkkoon voivat olla hyödyksi juuri sinun yrityksellesi: 

  1. Varmista liikkuvan henkilöstön kuuluvuus eri puolilla Suomea 
  2. Varmennettu kuuluvuus ja datansiirto verkon häiriötilanteissa 
  3. Yrityksen kriisinkestävyyden parantaminen varautumalla häiriöihin 
  4. Puhelimeesi kaksi verkkoa, mutta vain yksi numero kahden verkon ratkaisulla 
  5. Puhelimen verkkoa on helppoa vaihtaa tarvittaessa vain muutamassa sekunnissa 
  6. Kahden verkon Multi-SIM -ratkaisu kustannustehokkaalla hinnalla ja vain yhdellä laskulla 
  7. Tarjoamme myös päivystys- ja turvapalveluita takaamaan kuuluvuuden vikatilanteissa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja selvitetään sinun yrityksellesi paras ratkaisu. 

Tutustu asiakastarinoihin