Varaudu sähkökatkoihin kolmen verkon liittymillä 

Artikkelit / Yritysliittymät
sähkökatkot yritysliittymät

Sähkön riittävyys ja mahdolliset sähkökatkot puhuttavat yrityksiä tänä talvena. Sähköyhtiöt ovat varoittaneet, että kovilla pakkasilla sähkönjakelua voidaan joutua säännöstelemään suunnitelmallisilla sähkökatkoilla.  

Oletko huolestunut sähkön riittävyydestä oman yrityksesi mobiiliverkossa? Onko mahdollista, että teleoperaattorisi kuuluvuus loppuu, jos sähköä ei riitä pitämään kaikkia tukiasemia toiminnassa? 

Yritysliittymien suojaaminen sähkökatkoilta on mahdollista käyttämällä liittymiä useammasta eri mobiiliverkosta. Helpoin ratkaisu tähän on Line Carrierin tarjoama kolmen verkon ratkaisu.  

Yritysliittymien suojaaminen sähkökatkoilta on mahdollista käyttämällä liittymiä useammasta eri mobiiliverkosta. Helpoin ratkaisu tähän on Line Carrierin tarjoama kolmen verkon ratkaisu.  

Line Carrier on Suomen ainoa operaattori, jolta saat samalta luukulta liittymät kaikkiin kolmeen verkkoon.  

Olemme virtuaalioperaattori, joka tarjoaa palveluita sekä Telian, DNA:n että Elisan verkoissa. Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat pääsyn 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella. Voit valita haluamasi verkon työntekijäkohtaisesti. ja saat liittymät kaikkiin verkkoihin samalle sopimukselle sekä laskulle.  

Varaudu sähkökatkoihin varmentamalla yritysliittymä tupla-SIMillä 

Tupla-SIM-ratkaisun avulla voit käyttää kahta eri liittymää samassa puhelimessa, yhdellä puhelinnumerolla ja kahta eri liittymää edullisemmalla hinnalla. Tällöin saat käyttöösi kaksi toisistaan riippumatonta mobiiliverkkoa ja voit varmistaa kuuluvuuden myös katkoksien aikana.  

Jos sähkökatkos tai jokin muu syy aiheuttaa ensisijaisen verkon pätkimistä, voi liittymää vaihtaa vain muutamalla napautuksella puhelimen asetuksista. Älykäs puheluiden reititys ohjaa puhelut automaattisesti varaliittymään, mikäli ensisijaiseen liittymään ei saada yhteyttä. Ulospäin molemmat liittymät näyttävät samaa puhelinnumeroa.  

Tupla-SIM ratkaisuun halutut verkot voidaan valita työntekijäkohtaisesti kaikista kolmesta vaihtoehdosta. Tupla-SIMin käyttö edellyttää puhelinta, jossa on kaksi SIM-korttipaikkaa tai eSIM-ominaisuus.  

Lue myös artikkelimme Kuuluvuuden ja datansiirron varmistaminen poikkeustilanteessa – pidä bisnes pyörimässä Multi-SIM ratkaisulla 

Multi-SIM Kaavio

Mikä on Line Carrier? 

Line Carrier on yritysten tarpeisiin erikoistunut teleoperaattori ja ohjelmistoyritys. Olemme Avainlipulla palkittu kotimainen toimija, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilaniemessä.   

Tarjontamme on räätälöity yritysten tarpeet huomioiden ja pyrimme löytämään aina asiakkaillemme parhaiten sopivat yhteydenpitoratkaisut, oli kyse sitten muutamasta pakettiliittymästä tai suuresta ja vaativasta yhteydenpitokokonaisuudesta.   

Mietityttääkö verkon kuuluvuus sähkökatkojen tai muiden poikkeustilanteiden aikana? Me autamme! Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta: 

Lue lisää artikkeleita