Puhelinvaihde Microsoft Teamsiin

Artikkelit / Puhelinvaihde
Mies kalliolla

Microsoftin avattua yhteyden omaan pilvipalveluun O365, syntyi ajatus luoda puhelinyhteys Microsoft Teamsiin. Line Carrierin Steam for MS Teams -palvelu mahdollistaa tiimityöskentelyalustana tunnetun Microsoft Teamsin käytön puhelinvaihteena.

”Line Carrier Voice for MS Teams tuo ryhmätyösovellukseen merkittävää lisäarvoa mahdollistamalla kommunikaation Teamsista julkiseen puhelinverkkoon”, toteaa Line Carrierin kaupallinen johtaja Maisa Leppänen.

Nyt tämä voidaan toteuttaa puhtaana pilvipalveluna, ilman raskaita dedikoituja ympäristöjä.

Voice for MS Teamsin avulla yritys voi myös hyödyntää omia puhelinnumeroitaan Teamsissa henkilökohtaisina numeroina – tällöin puhelin soi Teamsissa joko kännykässä, työasemalla tai molemmissa. Vastaavasti Teamsista voidaan soittaa puheluita omalla numerolla. Palveluun on yhdistettävissä myös raportointi ja analysointi: MS Power BI ja asiakkuuksien hallinta: Microsoft Dynamics 365 CRM.

Line Carrier Oy on vuonna 2008 perustettu ketterä palveluoperaattori, jossa asiakastuki toimii, palvelu pelaa ja vastuuta otetaan asioiden ratkaisemiseksi jokaisen asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi; esimerkkinä mobiilivaihde ja ulkoistetun asiakaspalvelun ratkaisut.

Artikkeli on julkaistu Innovatiivinen Suomi lehdessä vuonna 2019.

Lue lisää vaihderatkaisuista