Mobiilivaihteen käyttökoulutus videoiden avulla – Helpompi perehdytys takaa onnistumisen

Artikkelit / Puhelinvaihde
Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat kuuluvuuden etätyöläiselle myös mökillä.

Uusien sovellusten käyttöönotto yrityksessä voi joskus olla raskasta ja rasittavaa. Niiden tarkoituksena on helpottaa ja tehostaa työntekoa, mutta hyödyt realisoituvat vasta kun sovellusta osataan käyttää. Jos käyttöönotossa ja perehdytyksessä möhlitään, ei henkilöstö mielellään sopeudu uuden järjestelmän käyttöön.

Kun yrityksesi puhelinvaihde kaipaa modernisointia mutta haluat välttää käyttöönottovaiheen sudenkuopat, on Line Carrier Mobiilivaihde erinomainen valinta. Voit heittää hyvästit vaikeaselkoisille käyttökoulutuksille, sillä Mobiilivaihde on helppo ottaa käyttöön näppärän videokoulutuksemme ansiosta.  

Line Carrier Mobiilivaihde tuo yrityksesi puhelinvaihteen suoraan matkapuhelimeesi. Se mahdollistaa vaihdepalvelusi helpon ja joustavan hallinnoinnin itse ilman välikäsiä.  

Sovellus helpottaa puheluliikenteen käsittelyä eikä sido työntekijöitäsi työpöydän ääreen puheluita odottelemaan. Sujuva käyttöönotto on olennainen osa helppokäyttöisyyttä, joten olemme panostaneet myös Mobiilivaihteen videokoulutukseen.  

Mobiilivaihteen käyttökoulutusvideot sisältyvät palvelun hintaan kaikille mobiilivaihdeasiakkaillemme. Videot opastavat sovelluksen peruskäyttäjän toiminnallisuudet sekä admin-portaalin, jonka kautta pääkäyttäjä pystyy hallinnoimaan puhelinvaihteen toimintoja.  

Koulutusvideot sopivat sekä sovelluksen käyttöönottovaiheeseen että myöhemmin uusien työntekijöiden perehdyttämiseen.

Koulutusvideot sopivat sekä sovelluksen käyttöönottovaiheeseen että myöhemmin uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Videot ovat erinomainen vaihtoehto livekoulutuksille, sillä asiat pystytään videolla esittämään livekoulutusta tiiviimmin visuaalisten esimerkkien kautta.  

Mikäli sovelluksen käyttöön kaipaa muistinvirkistystä, voit helposti palata niiden pariin juuri silloin kun itse haluat. Tämä säästää myös kuluja, sillä uusille Mobiilivaihteen käyttäjille ei tarvitse hankkia erillistä lisäkoulutusta. Mikäli lisäkoulutukselle kuitenkin on tarvetta, Line Carrierin asiakastuki auttaa mielellään! 

Lue myös artikkelimme Mobiilivaihteen käyttöönotto – Nopea, helppo, ilman määräaikaisia sopimuksia 

Haluatko tietää lisää? Kerromme mielellämme lisää siitä, miten Mobiilivaihde voitaisiin ottaa käyttöön sinun yrityksessäsi.

Tutustu mobiilivaihteeseen videolla: 

Lue muita artikkeleita vaihdepalveluista