Hybridityö ja etätyö lomakaudella – mitä kannattaa muistaa?

Artikkelit / Operaattoripalvelut / Yritysliittymät
etätyö ja hybridityö lomakaudella

Hybridityö ja etätyö lomakaudella on monen työntekijän toiveena. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin ottaa ilo irti kesästä toimiston sijaan kesämökillä. Työskentelyn paikkariippumattomuus tarjoaa mahdollisuuden yhdistää työ ja vapaa-aika saumattomasti.

Erityisesti lomakaudella hybridityö tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia kesän lämmöstä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Mikäli etätyö lomakaudella sinun yrityksessäsi mietityttää, tässä tärkeimmät vinkkimme työn sujuvuuden varmistamiseksi kesän aikana.

Miten varmistaa sujuva etätyö lomalla?

Mobiilidatapaketti kuntoon

Harvalla on mökillään kiinteää internet-yhteyttä. Töitä tehdään sen sijaan puhelimen mobiiliverkon varassa. Tarkista oman operaattorisi tarjoamat datapaketit ja valitse sopiva vaihtoehto, joka vastaa työtarpeitasi mökillä.

Kaksi verkkoa varmistaa kuuluvuuden

Jos liikut lomakaudella paljon paikasta toiseen, saattaa verkon kuuluvuus vaihdella alueellisesti. Kahden verkon Tupla-SIM-ratkaisu mahdollistaa kahden eri mobiiliverkon käyttämisen samassa puhelimessa. Voit vaihtaa verkkoa käden käänteessä eikä yhteys katkea reissussakaan.

Tarkista roaming-asetukset matkalle

Jos aiot matkustaa ulkomaille, on tärkeää ottaa huomioon roaming-asetukset. Varmista, että roaming on kytketty päälle ja tutustu operaattorisi ulkomaanpuheluhinnoitteluun. Jos matkustat usein, valitse liittymät ulkomaan tiedonsiirtomaksujen mukaan.

Puheluiden ja viestien ohjaus lomakaudella

Lomavastaajan asettaminen mahdollistaa henkilöstön puheluiden ohjaamisen kauden aikana haluttuihin numeroihin, jotta puhelut eivät jää vastaamatta. Loma-ajan puheluiden ohjaus on helppoa Mobiilivaihteen avulla.

Asiakaspalvelu pyörii paikasta riippumatta

Line Carrierin asiakaspalvelujärjestelmät varmistavat sen, että asiakkaita pystytään palvelemaan monikanavaisesti paikasta riippumatta. Kevyt pilvipohjainen Contact Center on käytettävissä suoraan verkkoselaimessa vaikkapa laiturinnokassa, ja Mobiilivaihde huolehtii henkilöstön tavoitettavuudesta tien päällä missä päin tahansa.

Ulkoistettu asiakaspalvelu auttaa lomasesongin aikana

Loma-aika voi tehdä asiakaspalvelusta haastavaa. Sisaryhtiömme DialOk tarjoaa joustavat loma-ajan ulkoistetun asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon palvelut, joiden avulla voit lomailla rauhassa.

Tervemenoa kesälaitumille!

Mikäli sinun yrityksessäsi kaivataan ratkaisuja loma-ajan tavoitettavuuteen, autamme mielellämme.

Line Carrier on ketterä yritysten operaattori, jolta saat nykyaikaiset asiakaspalveluratkaisut ja yritysliittymät kaikenkokoisille yrityksille. Olemme Suomen ainoa operaattori kolmessa verkossa, joten voit valita liittymät haluamaasi verkkoon.

Lue muita artikkeleita