Kaksi liittymää yhdellä puhelinnumerolla – Nyt liikkuu!

Artikkelit / Yritysliittymät
kaksi liittymää

Mobiilinetti käytössä, mutta yhteys tökkii? Etäkokous hidastelee, videokuva jumittaa? Tiedostot eivät lataudu? Varmista toimivat yhteydet Line Carrierin kahden verkon ratkaisulla ja hanki kaksi liittymää yhdellä numerolla!  

Mobiiliverkon katkokset harmittavat meistä jokaista, mutta erityisen harmillisia ne ovat, kun pitäisi saada tehtyä töitä. Työskentely kotona, kesämökillä tai reissun päällä houkuttelee, mutta pätkivät yhteydet voivat tehdä siitä vaikeaa.  

Työskentely kotona, kesämökillä tai reissun päällä houkuttelee, mutta pätkivät yhteydet voivat tehdä siitä vaikeaa.  

Mobiiliverkon pätkiminen voi johtua monesta syystä. Usein vika löytyy kuuluvuusalueesta. Teleoperaattoreiden matkapuhelinverkkojen kuuluvuudessa on eroja, ja kuuluvuutta voivat heikentää myös muun muassa maaston muodot tai talojen rakennusmateriaalit. Jos yhteys katkeaa kokonaan, voi toimintahäiriö johtua esimerkiksi teknisestä viasta tai kaapelirikosta.  

Oli syynä sitten huono kuuluvuus tai verkon katkos, datansiirron varmentaminen onnistuu Line Carrierin kahden verkon ratkaisulla. Saat kaksi liittymää yhdellä numerolla, ja voit käyttää samassa laitteessa kahta eri matkapuhelinverkkoa. Jos ensisijainen verkko ei toimi, verkon vaihtaminen onnistuu käden käänteessä!  

Katso Line Carrierin uusi video kahden verkon ratkaisusta:

Kaksi liittymää yhdellä numerolla, siis miten? 

Kahden verkon ratkaisu tarkoittaa palvelua, jossa Multi-SIM ratkaisun avulla voi käyttää kahta liittymää yhdessä puhelimessa, vain yhdellä puhelinnumerolla. Sinun ei tarvitse hankkia kahta liittymää tai kahta puhelinnumeroa eri operaattoreilta, vaan saat kaiken helposti yhdellä laskulla suoraan Line Carrierilta.  

Line Carrier on yrityksiin erikoistunut palveluoperaattori joka tarjoaa liittymiä sekä DNA:n, Elisan että Telian verkoissa. Saat meiltä siis liittymät haluamaasi verkkoon yhdeltä luukulta.

Kahden verkon ratkaisu edellyttää puhelinta, jossa on kaksi SIM-korttipaikkaa tai mahdollisuus eSIMin käyttöön. 

Kahden verkon ratkaisu pähkinänkuoressa: 

  1. Saat yhden puhelinnumeron, mutta kaksi liittymää kahteen eri matkapuhelinverkkoon  
  2. Yksi liittymä on ensisijainen liittymä ja toinen varaliittymä. 
  3. Liittymät voidaan hankkia kahteen eri matkapuhelinverkkoon (DNA, Elisa tai Telia)
  4. Mikäli ensisijainen liittymä ei toimi, älykäs puhelunohjaus ohjaa puhelut varaliittymään 
  5. Ulos soittaessa molemmat liittymät käyttävät samaa puhelinnumeroa. 
  6. Datansiirron vaihtaminen kahden SIM-kortin välillä onnistuu muutamalla pyyhkäisyllä puhelimen asetuksista 

Multi SIM kahden verkon ratkaisu infografiikka2

Mihin Multi-SIM ratkaisua käytetään? 

Line Carrierin kahden verkon ratkaisu sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat taata varmennetun tavoitettavuuden työntekijöilleen ajasta ja paikasta riippumatta.  

Tyypillisiä käyttäjiä Multi-SIM ratkaisulle ovat esimerkiksi päivystäjät, joille verkon katkeamaton toimivuus on tärkeää. Sitä suosivat myös liikkuvaa työtä tai matkatyötä tekevät ihmiset, joille yhden matkapuhelinverkon kuuluvuusalue ei riitä.  

Varmennettu tavoitettavuus on tärkeää myös yrityksille, jotka haluavat varmistaa toiminnan jatkumisen myös poikkeustilanteissa. Lue tästä artikkelimme Pidä bisnes pyörimässä Multi-SIM ratkaisulla.  

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Tutustu Line Carrierin asiakaskokemuksiin