Mestiskiekkoilija Erno Hopponen käyttää pelimatkoilla Line Carrierin kahden verkon ratkaisua

Artikkelit / Yritysliittymät
Erno Hopponen

Line Carrier on tehnyt yhteistyötä Kiekko-Espoon kanssa vuodesta 2021. Logomme löytyy joukkueen pelipaidoista ja kummipelaajamme Erno Hopponen käyttää kahden verkon ratkaisua puhelimessaan pelimatkoilla ympäri Suomea.

Kiekko-Espoon toiminnan ytimessä on edustusjoukkueen ohella erityisesti nuorten junioritoiminta. Nuorten harrastaminen ja kotikaupungin jääkiekko ovat Line Carrierille lähellä sydäntä, ja siksi olemme yhteistyössä Kiekko-Espoon kanssa.

”Innostuimme Kiekko-Espoosta, koska meillä ja heillä on samankaltainen tarina. Molemmilla on tähtäimessä iso liiga”, kiteyttää Line Carrierin liiketoimintajohtaja Marko Mäkinen.

Innostuimme Kiekko-Espoosta, koska meillä ja heillä on samankaltainen tarina. Molemmilla on tähtäimessä iso liiga.

Erno Hopponen vieraili Line Carrierin toimistolla Keilaniemessä juttelemassa siitä, miten kulunut kiekkokausi on sujunut.

Kiekko-Espoon kausi on ollut nousujohteinen

Hopponen kertoo, että kausi 2021–2022 on ollut hyvä. Kiekko-Espoo pelaa jääkiekkoliiton mestaruussarja Mestiksessä.

”Tosi nousujohteisesti olemme pikkuhiljaa kehittyneet ja tämän vuoden puolella emme ole hävinneet kuin yhden pelin. Playoffit alkavat kohta ja toivomme, että pääsemme mahdollisimman pitkälle niissä. Joukkue on tiivistynyt ja kevätkin on jo ovella.”

Kausi on ollut nousujohteinen myös Hopposelle itselleen.

”Myös oma kausi on mennyt yli odotusten, peli on kulkenut ja olen saanut vastuuta. Tuntuu hyvältä, kun oman itseni lisäksi myös joukkue menestyy”, Hopponen kertoo.

Katso video Ernon haastattelusta alta!

Kahden verkon ratkaisu varmistaa kuuluvuuden pelimatkoilla

Kausi vie joukkuetta eri puolille Suomea pääkaupunkiseudulta aina Lappiin saakka ja kaikkialle siinä välillä. Line Carrierin kahden verkon ratkaisu pitää huolen siitä, että Hopponen pääsee ongelmitta verkkoon joka puolella Suomea.

Kahden verkon ratkaisu on ollut käytössä pian vuoden. Hopponen kehuu liittymän toimivuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Kahden verkon ratkaisu on ollut todella helppo käyttää.

”Kahden verkon ratkaisu on ollut todella helppo käyttää. Pelimatkoilla istutaan pitkiä aikoja busseissa ja käydään pienissäkin kylissä. Jos liittymä ei ole kuulunut jossain, niin toinen verkko on vain muutaman näpäytyksen päässä. Jos Netflix ei jossain pyöri, niin sen kun vain näpäyttää ja se toimii taas”, Hopponen kertoo.

Lue myös artikkelimme Älä tyydy yhteen – Liikkuvan työn huono kuuluvuus kuntoon!

Liittymän vaihtaminen tapahtuu käytännössä hyvin helposti ja nopeasti vain muutamalla napautuksella puhelimen asetuksista.

Hopponen on päässyt yhteistyömme myötä myös tutustumaan urheilumarkkinointiin, sillä hän on ollut mukana ideoimassa sisältöjä Line Carrierin kanssa ja toiminut käytännön testaajana liittymällemme.

”On ollut tosi mielenkiintoista nähdä tällainen puoli urheilumarkkinoinnista ja olla mukana tuotteen kehityksessä ja testaamisessa. On hienoa, kun Line Carrier sponsoroi yksittäisen pelaajan lisäksi koko seuraa”, Hopponen sanoo.

Lue lisää yritysten yhteydenpitoratkaisuista