5 syytä valita pienempi operaattori

Artikkelit / Operaattoripalvelut / Yritysliittymät
miksi pieni operaattori

Onko sinulla suunnitelmissa yritysliittymän hankkiminen? Oletko jo kokeillut kaikkia kolmea suurta operaattoria, kaipaatko vaihtoehtoja? Kypsyttääkö jonomusiikki ja asiakaspalvelu, johon on vaikeaa päästä läpi?

Tiesitkö, että Suomen kolmelle suurelle operaattorille on olemassa vaihtoehtoja? Yksi niistä on Line Carrier.

Kenties olet jo kuullut Line Carrierista, tai sitten olemme sinulle vielä uusi tuttavuus. Lyhyesti esiteltynä olemme suurten operaattorien ketterä haastaja, jolta saat kaikki yritysten yhteydenpitoratkaisut yhdeltä luukulta. Tarjoamme 4G- ja 5G-yritysliittymät kaikissa kolmessa verkossa, joustavasti ja yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä.

Tässä jutussa kerromme viisi syytä siihen, miksi kannattaa valita pienempi operaattori!

1. Ketteryys ja joustavuus

Yksi pienen operaattorin tärkeimmistä hyödyistä on ketteryys ja joustavuus. Pienen operaattorin asiakkaana et joudu sopeutumaan jäykkiin valmisratkaisuihin, vaan tarpeitasi kuunnellaan. 

Emme säikähdä yrityskohtaisia erityispiirteitä, vaan autamme niissä mielellämme. Oli kyse sitten kustannuspaikkakohtaisesta laskutuksesta tai vaikkapa asiakaspalvelusta, olemme valmiita räätälöimään palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Emme säikähdä yrityskohtaisia erityispiirteitä, vaan autamme niissä mielellämme.

Jos tarjoamistamme yrityspaketeista ei löydy sopivia, voidaan yritysliittymät räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Liittymien ominaisuudet voidaan valikoida työntekijäkohtaisesti, mikä varmistaa kustannustehokkuuden ja aina parhaan kuuluvuuden.

Mikäli tarvetta on kokonaisvaltaisille yhteydenpitoratkaisuille, autamme mielellämme yrityksesi kommunikaatioratkaisujen nykyaikaistamisessa esimerkiksi mobiilivaihdesovelluksen tai integraatioiden avulla.

2. Voit valita liittymät kaikkiin kolmeen verkkoon

Valitsitko vahingossa verkon, jossa on huono kuuluvuus? Ei hätää, sillä meiltä saat valinnanvaraa ilman, että sinun tarvitsee muuttaa sopimuksia tai vaihtaa operaattoria.

Line Carrier toimii virtuaalioperaattorina Suomen kaikissa kolmessa verkossa. Olemme Suomen ainoa operaattori, jolta saat yhteydet sekä DNA:n, Telian että Elisan verkkoihin. Line Carrierin puhelinliittymät tarjoavat pääsyn 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella.

Palvelumme eivät siis rajoitu vain yhteen mobiiliverkkoon, vaan asiakkaanamme saat pääsyn Suomen kaikkiin verkkoihin. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen kuuluvuuden eri puolilla Suomea.

Saat Line Carrierilta yhteydet kaikkiin kolmeen verkkoon vain yhdellä laskulla ja kahta erillistä sopimusta edullisemmalla hinnalla.

Yritysliittymien kuuluvuutta ei tarvitse varmistaa hankkimalla liittymiä usealta eri operaattorilta, vaan yksi operaattori riittää. Saat Line Carrierilta yhteydet kaikkiin kolmeen verkkoon vain yhdellä laskulla ja kahta erillistä sopimusta edullisemmalla hinnalla. Verkot voidaan valita työntekijäkohtaisesti, joten saat jokaiselle parhaan mahdollisen kuuluvuuden. Mikäli verkko ei toimi, se voidaan nopeasti vaihtaa toiseen.

Virtuaalioperaattorit operoivat Telian, Elisan ja DNA:n matkapuhelinverkoissa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että liittymien kuuluvuus tai palvelutarjonta olisi heikompaa. Lue artikkelimme Matkapuhelinverkon palvelut, mikäli asia mietityttää.

Katso video Line Carrierin palveluista:

3. Yritysliittymät henkilökohtaisella asiakaspalvelulla

Pieneltä operaattorilta saat nopeaa, sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Kun otat meihin yhteyttä, me vastaamme ihmiseltä ihmiselle. Asiasi ei pääse hukkumaan valtavan asiakaspalvelukoneiston uumeniin.

Haluamme aina kuulla asiakkaidemme tarpeita ja kehittää palveluitamme niiden mukaisesti. Emme halua myydä liittymiä määrä, vaan laatu edellä, ja siksi pyrimme löytämään aina asiakkaillemme parhaiten sopivat yhteydenpitoratkaisut.

Line Carrierille on myönnetty myös Avainlippu-merkki tunnuksena kotimaisesta palvelusta.

4. Palvelukonsepti, joka on suunniteltu yrityksille

Erikoistuminen auttaa meitä ymmärtämään asiakkaitamme paremmin.

Line Carrier on sataprosenttisesti yritysten operaattori, ja siksi koko palvelukonseptimme on suunniteltu yritysten tarpeet etusijalla. Ymmärrämme yritystoiminnan lainalaisuudet ja olemme rakentaneet tarjontamme vastaamaan yritystoiminnan erityistarpeisiin.

5. Kokonaisuuden hallinta

Yritysliittymien lisäksi Line Carrier hallitsee yritysten yhteydenpidon koko kirjon.

Liittymien lisäksi saat yhdeltä luukulta muun muassa palvelunumerot, mobiilivaihteen, Contact Center-sovelluksen, CRM-integraatiot, puhelinjärjestelmän Teams-integraatiot tai puheverkon päivystys- ja turvapalvelut.

Mikäli tarvetta löytyy, saat myös sisaryrityksemme DialOk:n ulkoistetun asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon iloiset ja ammattitaitoiset palvelut.

Miten yritysten operaattori kannattaa valita?

Mietityttääkö, minkä operaattorin valitsisit ja miksi? Olemme koonneet yksiin kansiin kaikki tärkeimmät vinkit yritysliittymien kilpailutukseen. Lataa opas, niin tiedät mitä kilpailutat ja mitä kilpailutuksessa täytyy ottaa huomioon.

Löydät oppaasta muun muassa kätevän muistilistan kilpailutuksessa muistettavista asioista, tärkeimpien termien selitykset, apua operaattorien vertailuun sekä vinkkejä liittymien kustannusten hillitsemiseen.   

Lataa opas ilmaiseksi: 

Lue asiakaskokemuksia