Puhelutiedotteet ja tavoitettavuusratkaisut

Mitä tapahtuu, jos asiakkaasi soittaa yritykseesi aukioloaikojen ulkopuolella tai asiakaspalvelussa on ruuhkaa? Varmista, että palvelu toimii näissäkin tilanteissa! 

Line Carrier Contact Centerin monipuoliset puhelutiedotteet, IVR-puhevalikot, puhelun ohjaukset ja muut tavoitettavuustoiminnot pitävät huolen siitä, että asiakkaasi saavat aina apua ongelmiinsa.

Perustoimintoihin kuuluvien vakiotiedotteiden ja aukioloperusteisten puhelunohjauksien lisäksi saatavilla on kattava valikoima personointimahdollisuuksia yrityksesi tarpeiden mukaan.  

puhelutiedotteet ja tavoitettavuus

Tehosta asiakaspalvelua: 

  • Huolehdi siitä, että asiakaspalvelusi on tavoitettavissa 
  • Ohjaa asiakkaat ruuhka-aikoina tai palveluaikojen ulkopuolella oikeaan paikkaan 
  • Lyhennä jonotusaikoja IVR-puhevalikoilla  
  • Anna asiakkaillesi valinnanvapaus takaisinsoittopalvelulla 
  • Ohjaa puhelut ruuhka-aikaan ulkoistettuun ylivuotopalveluun 

Kerromme mielellämme lisää, miten asiakaspalveluasi voitaisiin kehittää. Ota yhteyttä:
tiedotteet ja tavoitettavuusratkaisut contact center

Puhelutiedotteet  

Puhelutiedotteet informoivat asiakasta esimerkiksi silloin, jos palvelussa on ruuhkaa tai asiakaspalvelu on kiinni.

Contact Centerissä käytössäsi on valikoima valmiiksi nauhoitettuja vakiotiedotteita tavallisimpiin asiakaspalvelutilanteisiin, kuten ruuhka-aikoihin, arkipyhiin ja palveluaikojen ilmoittamiseen.

Vakiotiedotteiden lisäksi voit ladata käyttöösi itse nauhoittamiasi puhelutiedotteita tarpeidesi mukaan. 

Takaisinsoitto 

Takaisinsoittopalvelu eli callback lisää asiakaspalveluun valinnanvapautta. Asiakkaiden ei ole pakko jonottaa puhelimessa, vaan callbackin avulla he voivat valita palvelun takaisinsoittona.  

Contact Centerissä voit ottaa käyttöösi takaisinsoittopalvelun, jonka avulla voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden saada puhelu myöhemmin puhelimessa jonottamisen sijasta.

Takaisinsoitto voidaan yhdistää IVR-valikkoon, jossa asiakas voi valita jonotuksen tai takaisinsoiton haluamaansa puhelinnumeroon. Takaisinsoittolistalle voidaan ohjata kontakteja ylivuotona, puheluvalikon kautta tai aikaohjauksella esimerkiksi silloin kun palvelu on suljettuna.  

Aukioloperusteiset ohjaukset tiedotteeseen tai toiseen numeroon  

Kun asiakas soittaa palveluaikojen ulkopuolella, voidaan puhelu ohjata tiedotteelle tai haluttuun numeroon palvelukohtaisesti.

Aukioloperusteinen puhelun ohjaus voidaan asettaa ohjaamaan asiakas puhelutiedotteeseen tai toiseen numeroon. Tervetulotiedotteilla, aukiolotiedotteilla tai esimerkiksi ruuhkatiedotteilla voit varmistaa, että asiakasta palvellaan kaikissa tilanteissa, vaikkei asiakaspalvelutyöntekijä juuri sillä hetkellä pystyisi vastaamaan puheluun.  

Puheluvalikot (IVR)  

IVR-valikko eli interaktiivinen puhevalikko on asiakaspalvelun työkalu, joka nopeuttaa asiakaspalvelua ja parantaa asiakaskokemusta.

Sen avulla asiakkaiden yhteydenotot voidaan ohjata oikeaan paikkaan automaattisesti ja saada samalla tietoa siitä, millä asialla asiakas soittaa.  

Contact Center -sovellukseen voidaan liittää optiona IVR-puhevalikkopalvelu. Valikkoon voidaan lisätä useita valikkotasoja esimerkiksi asiakaspalvelukielen tai palveluntarpeen valintaa varten. Mikäli soittaja ei tee valintaa, voidaan puhelu ohjata määritetyn aikaviiveen jälkeen ns. oletuskohteeseen. 

Lue artikkeli IVR-valikoista:

Puheposti  

Palvelujonoille tai agentille on optiona käytettävissä palvelun sisäinen puheposti. Puhepostille määritetään tervehdysviesti ja sähköpostiosoite.

Puhepostiin jätetyt viestit välitetään sähköpostitse, viestin liitteenä on soittajan jättämä viesti äänitiedostona. 

Ulkoistettu asiakaspalvelun ylivuotopalvelu 

Kun yritykseen tulee paljon kontakteja, voi vaihteen ja asiakaspalvelun hoitamisesta muodostua taakka.

Kun omat resurssit eivät riitä, asiakaspalvelu voidaan ulkoistaa kokonaan tai osittain. Monikanavainen asiakaspalvelumme toimii puhelimessa, chatissa, sähköpostilla ja tekstiviesteillä. 

Hoidamme yhdessä sisaryhtiömme DialOk:n kanssa kaikki yrityksenne ulkoistetun puhelinvaihteen ja asiakaspalvelun tarpeet. 

Lue myös