Toimivat verkkoyhteydet takaavat kriisinkestävyyden – Haastattelussa Niko Tarjasalo

Artikkelit / Yritysliittymät
niko tarjasalo haastattelussa

Line Carrierin toimitusjohtaja Niko Tarjasalo antoi marraskuussa haastattelun Newspool-digimedialle, jonka Turvallisuus -liite julkaistiin Helsingin Sanomien yhteydessä 30.11.2022. Haastattelu löytyy nyt myös verkosta.

”Eri operaattoreiden verkoilla on erilaiset kuuluvuusalueet. Yritysten liikkuvat työntekijät voivat välillä ajautua alueille, joissa verkon kattavuus on heikko. Tämän lisäksi tilapäiset häiriöt voivat heikentää tai katkaista verkkoyhteyksiä – syynä voi olla esimerkiksi sähkökatkos, kaapelivaurio tai verkon tekniset ongelmat. Suuremmilla poikkeustilanteilla, kuten tahallisesti tehdyillä palvelunestohyökkäyksillä, voi olla taas kauaskantoisia vaikutuksia verkkojen toimivuuteen”, kirjoittaa toimittaja Pekka Säilä.

Oman tuotekehityksen ansiosta voimme räätälöidä asiakkaan puhe- ja tietoliikennetarpeisiin aina parhaiten soveltuvimman ratkaisun. Korkealaatuiset asiakaspalvelujärjestelmät ja monipuoliset operaattoripalvelut löytyvät kaikki yhdeltä luukulta

”Oman tuotekehityksen ansiosta voimme räätälöidä asiakkaan puhe- ja tietoliikennetarpeisiin aina parhaiten soveltuvimman ratkaisun. Korkealaatuiset asiakaspalvelujärjestelmät ja monipuoliset operaattoripalvelut löytyvät kaikki yhdeltä luukulta”, kertoo Line Carrierin toimitusjohtaja, Niko Tarjasalo.

Newspool on Content Housen tuottama digitaalinen media, joka tarjoaa vaikuttavaa sisältöä Suomen polttavimmista puheenaiheista. Voit lukea koko artikkelin allaolevasta linkistä:

Lue myös muita artikkeleita