eSIM eli elektroninen SIM-kortti: Kaksi liittymää yhteen puhelimeen entistä helpommin

Artikkelit / Yritysliittymät
Tupla-SIM

Jokainen meistä on räpeltänyt pikkiriikkistä SIM-korttia puhelimen SIM-korttipaikkaan ja toivonut, että se olisi helpompaa. Mutta oletko kuullut puhuttavan eSIMistä? Mikä on eSIM ja mihin sitä voi käyttää?

eSIM tarkoittaa elektronista SIM-korttia. Kyseessä on ohjelmoitava SIM-kortti, joka upotetaan valmistusvaiheessa kiinteästi suoraan mobiililaitteeseen ja voidaan ohjelmoida aina uudelleen uudelle liittymälle.

eSIMin avulla et tarvitse enää vaihdettavaa muovista SIM-korttia, vaan liittymä voidaan aktivoida elektroniseen SIM-korttiisi.

eSIMin avulla et tarvitse enää vaihdettavaa muovista SIM-korttia, vaan liittymä voidaan aktivoida elektroniseen SIM-korttiisi.

Sähköisen SIMin ansiosta uuden puhelinliittymän saa entistä nopeammin ja helpommin käyttöön. Fyysisen SIM-kortin saapumista postitse ei enää tarvitse odottaa, vaan liittymä voidaan aktivoida puhelimeen suoraan QR-koodin avulla.

eSIM-ominaisuuden käyttöönotto vaatii eSIM-yhteensopivaa älypuhelinta. Ominaisuus löytyy jo useimmista viimeisen kahden vuoden aikana julkaistuista puhelinmalleista.

eSIM liittymät kaikkiin kolmeen verkkoon

Line Carrier on palveluoperaattori, joka tarjoaa 4G- ja 5G-yritysliittymät sekä Elisan, Telian että DNA:n matkapuhelinverkoissa. Saat meiltä liittymät haluamaasi verkkoon aina parhaan kuuluvuuden mukaan.

Tarjoamme eSIM -yritysliittymiä kaikissa kolmessa verkossa. Voit siis valita liittymät aina parhaan kuuluvuuden mukaan siihen verkkoon, jonka kattavuus on alueellasi paras. Liittymät voidaan räätälöidä työntekijäkohtaisesti kuuluvuusalueiden ja datankäytön perusteella ja näin säästää liittymäpakettien kustannuksissa.

eSIM-liittymän käyttöönotto on erittäin helppoa.

eSIM-liittymän käyttöönotto on erittäin helppoa. Liittymän käyttöönoton yhteydessä toimitetaan QR-koodi, jonka skannaamalla eSIM-profiili latautuu puhelimeen ja alkaa toimia välittömästi.

Kaksi liittymää yhteen puhelimeen eSIM-ratkaisun avulla

eSIM tuo mukanaan myös muita hyötyjä, sillä se tekee kahden liittymän Multi-SIM-ratkaisun käyttämisestä entistä helpompaa.

Jos sinulla on puhelimessasi sekä perinteinen SIM-korttipaikka että eSIM-ominaisuus, voit ottaa käyttöösi Line Carrierin kahden verkon ratkaisun.

Kahden verkon ratkaisu tarjoaa parempaa kuuluvuutta liikkuvaa työtä tai hybridityötä tekeville sekä niille, joille varmennettu tavoitettavuus on kriittisen tärkeää.

Kahden verkon ratkaisussa saat kaksi liittymää yhteen puhelimeen ja vain yhdellä puhelinnumerolla. Voit valita haluamasi verkot ja varmistaa sen, että mobiiliverkko toimii häiriöttä missä ja milloin vain. Mikäli ensisijainen liittymä ei toimi, voit vaihtaa käden käänteessä käyttämään varaliittymää.

Älykäs puhelunohjaus ohjaa puhelut varaliittymään, jos ensisijaisen liittymän kuuluvuudessa on ongelmia. Ulospäin näkyvä puhelinnumero on aina sama, vaikka voit halutessasi vaihtaa operaattorin verkosta toiseen.

Katso videolta, miten helppoa Line Carrierin kahden verkon ratkaisua on käyttää:

Line Carrier on ketterä yritysten operaattori, jonka palvelut on räätälöity yritysten monipuolisiin tarpeisiin. Saat meiltä yritysliittymät, yritysten puhepalvelut sekä ohjelmistoratkaisut yritysten yhteydenpitoon.

Haluaisitko tietää lisää Line Carrierin yritysliittymistä?

Lue lisää yritysliittymistä