Line Carrier Mobiilivaihde

Mobiilivaihde - vain yksi sovellus riittää

Asiakkaasi haluavat palvelua sinulta juuri silloin, kun heille sopii, eivät vain toimiston aukioloaikojen puitteissa. Jos asiakkaasi ei saa yrityksesi edustajaa kiinni, hän soittaa toiseen yritykseen.  

Mobiilivaihde on joustava ratkaisu yrityksesi henkilökunnan tavoitettavuuteen. Kun asiakas soittaa yrityksesi puhelinnumeroon, soitot siirtyvät edelleen määriteltyihin numeroihin. Puhelu voidaan ohjata joko yhteen numeroon, määriteltyyn soittorinkiin tai siirtää jonoon. Näin yhtään puhelua ei menetetä. Palveluun voidaan liittää myös henkilöstön läsnäolotiedot. 

Helppokäyttöisen Admin -portaalin avulla hallinnoit itse puheluiden ohjautumista. Kattavasta online-raportista voit seurata puheluiden määriä, vastausaikoja sekä paljon muuta. Raporttidata voidaan viedä myös yrityksesi omaan raportointijärjestelmään.

Mobiilivaihteen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa - sinun ei tarvitse investoida laitteisiin etkä tarvitse kiinteää puhelinvaihdetta.  

  


  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä >>

Line Carrier mobiilivaihde on joustava vaihdepalvelu yrityksille. Puhelinvaihde yhdessä sovelluksessa.

Line Carrier Mobiilivaihde-sovelluksessa on

  • kontaktilistat
  • soittorinki
  • takaisinsoitto
  • puhelujonot
  • läsnäolotiedot
  • raportointi ja ylläpito
  • IVR-äänivalikko
  • Laajat integraatiomahdollisuudet (asiakaspalvelu, vaihde, CRM)

Mobiilivaihde skaalautuu tarpeen mukaan myös suuremman volyymin käyttöön! Lue lisää Contact Center -sovelluksesta >

   

Tutustu mobiilivaihteeseen tarkemmin >>      


  

Laajempi puhelinvaihde

Line Carrier Contact Center on Mobiilivaihteen laajennettu versio. Mobiilivaihde skaalautuu tarpeen mukaan suurempaan käyttöön, jolloin esimerkiksi yhdelle käyttäjälle voidaan ottaa käyttöön laajempi puhelinvaihteen hallinnan sovellus. Sovellukseen voidaan liittää älypuhelimien lisäksi pöytä- ja soft phone -puhelimet (työasemapuhelimet). 

Voit myös ulkoistaa vaihteen ja asiakaspalvelun meidän hoitoomme!

Line Carrier Customer Service Platform