Line Carrier Mobiilivaihde

Mobiilivaihde varmistaa tavoitettavuuden

Asiakkaasi haluavat palvelua sinulta juuri silloin, kun heille sopii, ei esimerkiksi vain toimistoaikana. Jos asiakkaasi ei saa yrityksesi edustajaa kiinni, hän soittaa toiseen yritykseen.  

Mobiilivaihde on joustava ratkaisu yrityksesi henkilökunnan tavoitettavuuteen. Kun asiakas soittaa yrityksesi puhelinnumeroon, soitot siirtyvät edelleen määriteltyihin numeroihin. Puhelu voidaan ohjata joko yhteen numeroon, määriteltyyn soittorinkiin tai siirtää jonoon. Näin yhtään puhelua ei menetetä. Palveluun voidaan liittää myös henkilöstön läsnäolotiedot. 

Helppokäyttöisen Admin -portaalin avulla hallinnoit itse puheluiden ohjautumista. Kattavasta online-raportista voit seurata puheluiden määriä, vastausaikoja sekä paljon muuta. Raporttidata voidaan viedä myös yrityksesi omaan raportointijärjestelmään.

Mobiilivaihteen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa - sinun ei tarvitse investoida laitteisiin etkä tarvitse kiinteää puhelinvaihdetta.  

LineCarrier_Mobiilivaihde_ikoni

Tutustu mobiilivaihteeseen tarkemmin >>     

                                                                                         

Ota yhteyttä >>

                                                    


Palveluvaihde 

Palveluvaihde on mobiilivaihteen laajennettu versio. Palveluvaihteeseen voidaan liittää älypuhelimien lisäksi pöytä- ja soft phone -puhelimet (työasemapuhelimet).