Puheratkaisuja Somicin kanssa vuodesta 2004

Somic asiakastarina

Yhteistyö sisältää lähes 200 loppuasiakastoimitusta ja määrä kasvaa koko ajan

Somic Oy aloitti yritystoiminnan kesällä 2002 tuottamalla kommunikaatiopalveluita tele- ja mobiililaitteille. Somic on ollut jo pitkään siellä, minne perinteinen IT-toimiala on menossa. IT on yhä enemmän informaation siirtämistä ihmisten ja laitteiden välillä.

Asiakaslähtöisiä ICT-palveluratkaisuja tarjoavan Somicin ja Line Carrierin sisaryritys DialOk:n välinen yhteistyö alkoi vuonna 2004. Kumppanuus laajeni teknisten ratkaisutarpeiden myötä Line Carrierin kattavaksi yhteistyöksi vuonna 2008. Yhteistyö sisältää lähes 200 loppuasiakasratkaisutoimitusta ja määrä kasvaa koko ajan.

Yhteystyö alkoi vaihteenhoito- ja asiakaspalveluratkaisuilla. Nykyiset puheratkaisut kattavat yritysten puhelinvaihteiden SIP-yhteydet, televerkon yleisen numeroinnin sekä lisätaksalliset palvelunumerot Line Carrierin oman kehityksen myötä myös Somicin puhe- ja asiakaspalvelukonseptin Somic Voicen tarjonta on laajentunut sen mukaan.

”Yhteistyö DialOk:n ja Line Carrierin kanssa toimii hyvin, saamme heiltä koulutusta uusista palveluista ja tuotteista ja käymme yhdessä säännöllisesti läpi asiakascaseja”, kertoo Somicin toimitusjohtaja Eero Taipale.

Monipuoliset ja raportoitavat puheratkaisut

Tällä hetkellä Somic Voice sisältää kaikki Line Carrierin neljä tuoteryhmää: Line Carrier Business Mobile, Line Carrier Voice for MS Teams, Line Carrier Customer Service Platform ja Line Carrier Smart Telco Services.

Yhteistyö käsittää ratkaisutoimituksen lisäksi loppuasiakkaan laskutustietojen toimittamisen Somicin omaan asiakaslaskutukseen sekä loppuasiakkaan raportoinnin, kuten Business Mobilen loppuasiakkaan käyttötilastot sekä ulkoistetun vaihteenhoidon ja monikanavaisen asiakaspalvelun palveluraportit.

Etsitkö apua yritysviestinnän tehostamiseen? Autamme mielellämme.

Monipuoliset puheratkaisut mahdollistavat liikkuvan työskentelyn.
TTI talous

Taloudelliset hyödyt

Kumppanuus Line Carrierin kanssa on mahdollistanut Somicin oman liiketoiminnan ja palvelutarjonnan kehityksen.

TTI tehokkuus

Tehokkuutta toimintaan

Toimiva raportointi ja tiedonsiirto mahdollistaa tehokkaan toiminnan.

TTI imago

Parempi imago

Somic on kasvattanut mainettaan luotettavana palveluntarjoajana Line Carrierin toimittamien ratkaisujen myötä.