Line Carrierin ja Yellowtab Oy:n yhteistyö laajentaa Yellowtabin palvelun toiminnallisuuksia

Yellowtab Line Carrier yhteistyö

Yellowtab Oy:n ratkaisut korvaavat perinteiset hotelli-infot sekä puhelinpalvelut interaktiivisella hotellitablettiratkaisulla, joka tuo kaiken tiedon helposti asiakkaan saataville. Yhteistyö Line Carrierin kanssa laajentaa Yellowtabin toiminnallisuuksia.

Yellowtab uudistaa hotellien, kokoustilojen ja kampaamojen asiakaskokemuksen digiaikakaudelle. Yellowtab-tablettiratkaisu on uudenlainen digitaalinen media, joka yhdistää kaikki tiedot samaan helppokäyttöiseen näkymään.

Yellowtab-tabletilla yritys voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden etsiä tietoa, tehdä ostoksia ja kuluttaa viihdettä. Tablettiin voidaan tuoda myös asiakkaalle kohdennettua mainontaa ja kerätä tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä.

Interaktiivinen sisältö asiakkaan saataville

”Yellowtabin nimi viittaa entisaikaiseen keltaiset sivut-ajatteluun. Emme tuota sisältöä itse, vaan keräämme mielenkiintoisen sisällön valmiiksi asiakkaan saataville. Ratkaisumme on käytössä esimerkiksi hotelleissa, joissa kaikki tieto tuodaan helposti asiakkaan saataville”, kertoo Yellowtab Oy:n Joakim Heikkola.

Yellowtab tarvitsi yhteistyökumppanikseen palveluntarjoajan, jonka avulla tablettia voisi käyttää myös puhelimena. Tällöin hotellihuoneeseen ei enää tarvita erillistä puhelinta, vaan myös puhelut vastaanoton, huoneiden ja vaikkapa ravintolan välillä onnistuvat Yellowtabilla.

Hotellihuoneeseen ei enää tarvita erillistä puhelinta, vaan myös puhelut vastaanoton, huoneiden ja vaikkapa ravintolan välillä onnistuvat Yellowtabilla.

Puhelut langattoman verkon kautta vastaanottoon ja hotellihuoneeseen

Yhteistyökumppaniksi valikoitui Line Carrier.

”Meillä ei ollut tiedossa ketään muuta, joka voisi mahdollistaa tämän ratkaisun. Line Carrier tarjoaa VoIP-puhelut langattoman verkon kautta niin, että tabletilla voi soittaa vastaanoton ja hotellihuoneen välillä kumpaan suuntaan tahansa ilman SIM-korttia.”

VoIP-teknologian avulla ääntä voidaan siirtää reaaliaikaisesti Internetin tai muun IP-protokollaa käyttävän verkon välityksellä. Puhe muutetaan digitaaliseen muotoon ja siirretään paketteina verkon yli. Ratkaisu on huomattavasti kustannustehokkaampi kuin perinteisten SIM-korttiliittymien hankkiminen hotellitabletteihin.

Line Carrierin puheratkaisujen avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajempia toiminnallisuuksia.

Line Carrierin avulla Yellowtab pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisempaa palvelua.

Line Carrierin puheratkaisujen avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajempia toiminnallisuuksia. Normaalisti hotellihuoneissa on erillinen puhelinlaite ja hotellikansio, mutta Yellowtab yhdistää ne käteväksi tablet-laitteeksi, joka on paljon enemmän kuin puhelin. Sillä voi soittaa haluttuihin numeroihin ja sen laajaa sisältöä voi selata sohvalla, sängyssä tai vaikka parvekkeella”, Heikkola kertoo.

Yellowtab Oy

Yellowtab on uudenlainen, asiakkaan ehdoilla tuotettu digitaalinen media. Se yhdistää asiakasta kiinnostavat jutut useasta eri kanavasta: aikakausi- ja sanomalehdistä, blogeista ja tarkkaan valikoiduilta mainostajilta. Yellowtabissa parissa asiakkaasi viihtyvät aina ajantasaisen, juuri heille räätälöidyn sisällön parissa.

Line Carrier Oy

Line Carrier on ketterä yritysten operaattori. Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa. Line Carrierilta saat aina sinulle sopivat yhteydenpitopalvelut, joiden avulla tehostat yrityksesi toimintaa ja vahvistat yrityksesi imagoa positiivisen asiakaskokemuksen kautta.

Lisätietoja

Yellowtab Oy
Joakim Heikkola
044 5100049
joakim.heikkola@yellowtab.fi

Line Carrier Oy
Joni Antosalo
050 4642418
joni.antosalo@linecarrier.fi

Lue lisää kumppanien ja asiakkaiden tarinoita