Asiakastyytyväisyys jopa 98 % service deskissä – Lue artikkeli Tivi-lehdestä

Artikkelit / Asiakaspalvelu
tivi juttu kuvituskuva

Yksi ylpeyden aiheistamme on toimiva asiakastuki, josta saamme säännöllisesti hyvää palautetta asiakkailtamme.

Asiakastyytyväisyyttä mitataan säännöllisesti automatisoidulla asiakastyytyväisyyskyselyllä, joka lähetetään kaikille teknistä tukea hyödyntäneille asiakkaille yhteydenoton jälkeen. Viimeisimmällä kvartaalilla asiakastyytyväisyysprosentti oli huikeat 98 %.

Line Carrierin asiakastuen päällikkö Heidi Koski vieraili Tivi-lehden kumppanisivuilla kertomassa vinkkinsä siihen, miten korkea asiakastyytyväisyys Service Desk-työssä voidaan saavuttaa.

Ystävällisellä palvelulla päästään jo pitkälle, ja työtä helpottavat modernit teknologiset työvälineet.

Koski painottaa, että asiakastuessa asiakas on ykkönen. Ystävällisellä palvelulla päästään jo pitkälle, ja työtä helpottavat modernit teknologiset työvälineet. Näiden yhdistelmänä syntyy korkea asiakastyytyväisyys.

”Painotamme asiakastuessa ensisijaisesti asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tyytyväiset asiakkaat pitävät yrityksen pyörät pyörimässä. Asiakaspalvelutiimin esihenkilön tehtävä on mahdollistaa tiimin onnistuminen työssään. Jokainen tiimin jäsen on tärkeä ja vaikuttaa yhteiseen tulokseen, ja asiakas on meille kaikille ykkönen”, Koski sanoo.

Oma osansa työn hoidossa on myös Line Carrierin Contact Center-järjestelmällä, jonka avulla asiakaspuhelut hoituvat helposti ja näppärästi.

Lue artikkeli, jossa kerromme miten asiakastyytyväisyys saadaan nousuun!

Lue myös asiakaskokemuksia