Asiakaskokemus puhelimessa – Niko Tarjasalo Menestystä etsimässä -podcastin vieraana

Artikkelit / Asiakaspalvelu / Webinaarit
Podcast asiakaskokemus puhelimessa

Line Carrierin toimitusjohtaja Niko Tarjasalo vieraili Loyalisticin Menestystä etsimässä -podcastissa keskustelemassa asiakaskokemuksesta puhelimessa. Katso ja kuuntele jakso ja opi lisää siitä, mitä yritysten kannattaisi petrata puhelinasiakaspalvelussa!

Loyalisticin podcast-kanavalla keskustellaan siitä, kuinka B2B-yritys hankkii ja pitää asiakkaita. Keskustelemassa podcastissa on johtavia asiantuntijoita, yrittäjiä sekä markkinoinnin ja myynnin harjoittajia.

Jaksossa keskustellaan siitä, mitkä ovat yritysten puhelinasiakaspalvelun tavallisia kompastuskiviä, miten asiakaskokemusta puhelimessa voi kehittää ja millaisia muita ratkaisuja asiakaskokemuksen parantamiseen on olemassa. Hieman sivutaan myös Line Carrierin omaa kasvutarinaa 15 miljoonan liikevaihdon operaattoriksi ja teknologiayritykseksi.

Kaiken digin keskellä, puhelin on edelleen tärkeimpiä käyttöliittymiä yrityksiin ja asiakkaisiin. Ei siis ole yhdentekevää millainen asiakaskokemus puhelimessa syntyy.

”Kaiken digin keskellä, puhelin on edelleen tärkeimpiä käyttöliittymiä yrityksiin ja asiakkaisiin. Ei siis ole yhdentekevää millainen asiakaskokemus puhelimessa syntyy. Mitä sitten pitää laittaa kuntoon? Entä mikä on tarina Line Carrierin menestyksen takana?”, kysyy podcast-juontaja Antti Pietilä.

Jakson voi kuunnella YouTubessa, Spotifyssä tai kaikissa suosituissa podcast-sovelluksissa. Lue myös jaksoa koskeva artikkeli Loyalisticin blogista.

Katso jakso videolta tässä:

Lue lisää asiakaspalvelun kehittämisestä