SFG yhtiöt ja tytäryritykset: Line Carrier ja DialOk muuttavat

Tiedotteet
Toimiston muutto

SFG yhtiöt ja tytäryritykset: Line Carrier ja DialOk muuttavat ja samalla työskentelytapoja muutetaan joustavammaksi.

Hybridityön vakiintuessa myös SFG yhtiöihin, olemme päättäneet muuttaa uusiin toimitiloihin, jotka mahdollistuvat paremmin tiimityöskentelyn kasvotusten sekä hiljaisen työskentelyn toimitiloissa.

Hybridityö SFG yhtiössä tarkoittaa sitä, että töitä voi jatkossakin tehdä kotitoimistolla, mutta toimivan vuorovaikutuksen, yhteisöllisyyden parantamiseksi pidämme vuoden 2022 alusta alkaen myös kaksi toimistopäivää viikossa.

Line Carrierin tuottamat palvelut ja ratkaisut mahdollistavat etätyöskentelyn sekä liikkuvan työn sujumisen. Haluamme mahdollistaa tämän myös omille työntekijöille, ja samalla tukea henkilöstön vapautta päättää missä hän työskentelee etätyöpäivinä.

1.11.2021 alkaen uuden toimistomme osoite on Keilaranta 1, 02150 Espoo. Rakennuksen pääsisäänkäynti on avoinna ma-pe klo 8.00–16.00.

Ajo-ohjeet

Keilarantaan pääsee autolla hyvin Kehä I pitkin länteen, Keilaniemi on kehän länsipäässä. Länsiväylältä tultaessa moottoritieltä poistutaan liittymästä ”Kehä I/Lentokenttä/Otaniemi”.

Vieraspysäköinti

Parkkialue (21 parkkipaikkaa) kiinteistön etuosassa on tarkoitettu vain kiinteistön vierailijoiden käyttöön. Vieraspysäköintialueella on yksityinen pysäköinninvalvonta.

Vierailijan tulee kirjata rekisterinumeronsa vastaanotossa esillä olevaan listaan. Näiden tietojen pohjalta pysäköinninvalvontayritys tarkistaa parkkialueen autot.

Julkinen liikenne

Keilaranta 1 sijaitsee alueen rakennuksista lähimpänä Keilaniemen metroasemaa. Kiinteistön parkkihallista on suora kulkuyhteys asemalle.

Laskutusosoitteet

Laskutusosoitteet pysyvät samana ja pyrimme siihen, että kaikki laskutus hoidetaan sähköisesti.

Lisätietoja antaa:

Niko Tarjasalo, Toimitusjohtaja, SFG yhtiöt Oy, p. 040-550 5318, niko.tarjasalo@sfgyhtiot.fi

SFG Yhtiöt Oy on yksityisomisteinen yhteydenpito- ja hallintopalveluita tarjoava kotimainen konserni.

Konserniin kuuluvat yhteydenpito- ja operaattoripalveluita tarjoava Line Carrier Oy, ulkoistetun asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon ammattilainen Oy DialOk Communications Finland sekä ulkoistetun asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon palvelutuottaja Avaca Oy.