Matkapuhelinliittymät

Yksi diili – kolme verkkoa: voit valita verkon sen mukaan missä kuuluvuus toimii parhaiten yrityksesi kannalta. Meiltä saat kustannustehokkaat matkapuhelinliittymät vaativaan yrityskäyttöön. Liittymät toimivat Telian ja DNA:n ja Elisan 3G- ja 4G-verkoissa ja niihin voidaan liittää yritys- tai liittymäkohtaisia liikennepaketteja.

Mobiiliratkaisu integroituu muiden palveluiden kautta yrityksen kokonaisvaltaiseksi kommunikaationhallintajärjestelmäksi. Liittymät voidaan esimerkiksi integroida osaksi Line Carrierin oTTo-mobiilivaihdetta, jolloin et tarvitse omaa erillistä puhelinvaihdejärjestelmää.

Liikennepaketit

Liikennepaketin tyyppi sekä tiedonsiirron, puheluiden ja SMS-viestien määrä määritellään asiakkaan kanssa tehtävässä liittymäsopimuksessa. Yrityskohtaiseen liikennepakettiin voidaan liittää myös sisäpuhelut - säästät näin yrityksesi sisäisten puheluiden kuluissa. Automaattinen lisädatapaketti varmistaa, ettei liittymän datapaketin nopeus hidastu hintaan kuuluvan datakaton ylittyessä.

Lisäominaisuudet

  • Oman näytettävän numeron valinta (mobiili- tai TLA-numero tai valtakunnallinen yritysnumero). Näytettävän numeron valinta voidaan asettaa kiinteäksi tai viikkokalenterin mukaan aikaohjatusti.
  • Sisäpuhelupaketti, joka sisältää puhelut lyhytnumeroilla yrityskohtaisesti määriteltyjen matkapuhelinliittymien välillä.
  • oTTo mobiilivaihde: lisätiedot oTTo mobiilivaihde .

Olemme kehittäneet prosessimme ja toimintatapamme yrityksille – jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja asiantuntevasti.

Kuuluvuuskartan voit tarkistaa:

Telia: https://www.telia.fi/asiakastuki/verkko/verkko/verkkokartta
Dna: https://www.dna.fi/kuuluvuus-ja-peittoalueet
Elisa: https://elisa.fi/kuuluvuus/

Pyydä tarjous

Asiakastuki, liittymien sulkupalvelu ja vikailmoitukset 24h kaikkina viikonpäivinä: p. +358 20 155 8866 , tuki(at)linecarrier.fi