Mobiilivaihde ja liittymät yhdeltä luukulta

Artikkelit / Puhelinvaihde / Yritysliittymät
Line Carrier Mobiilivaihde sopii hektiseen asiakastyöhön.

Mobiilivaihde ja liittymät kolmesta verkosta samalta luukulta

Line Carrier Business Mobilen yritysliittymät kolmessa verkossa yhdistyvät näppärästi Line Carrier Mobiilivaihde-sovellukseen. Mobiilivaihde varmistaa, ettei yhtään asiakaspuhelua jää käsittelemättä.

Sovellus skaalautuu tarpeeseen. Pienen tiimin yhteydenpito ja kontaktien hoito laajenee tarpeen mukaan puhelinkeskuksen mittoihin eikä tiimin tarvitse huolehtia vastaamattomien puheluiden aiheuttamista harmeista.

Vastaamaton puhelu on yritykselle kallis

Vastaamaton puhelu on yritykselle aina kallis. Yritys menettää puhelusta saatavat mahdolliset myynnit, mutta sen lisäksi kukkaroa rasittavat vastaamattoman kontaktin jälkikäteiseen hoitamiseen liittyvä selvitys ja mahdollinen päällekkäinen työ, kontaktiin hukatut markkinointiviestinnälliset panostukset sekä menetetyn asiakkaan huono kokemus palvelusta – hän ei suosittele yritystäsi jatkossa.

Vaikka vastaamattomien puheluiden ongelma on tiedossa, moni yritys kuitenkin kompuroi sisään tulevien puhelujen kanssa. Työntekijät ovat kiireisiä ja liikkuvat toisinaan ympäri Suomea töiden perässä. Tällöin riskinä on, että aina ei ole mahdollista vastata tai kuuluvuus on huono.

Jos asiakas ei tavoita yrityksesi avainhenkilöä yhdellä puhelulla, ei hän jää näppäilemään paikoilleen vaan soittaa kilpailijalle. Asiakkaiden ja tulojen menetyksen ehkäisemiseksi puhelukäytännöt ja -laitteet kannattaa päivittää kuntoon.

Mobiilivaihteet ovat tuoneet ratkaisun liikkuvan ja kiireisen henkilöstön tavoitettavuuteen

”Nopeatempoisten ja laajaa asiakaskontaktien hallintaa vaativien yritysten, kuten automyynnin, kiinteistönhuoltoalan tai ympäristöpalvelualan toimijat hyötyvät mobiilivaihteesta. Puheluiden hoito helpottuu, kun kaikki ryhmän jäsenet näkevät reaaliajassa, onko kontakti jo hoidettu tai montako kertaa asiakas on yrittänyt tavoitella”, kertoo yritysten palveluoperaattori Line Carrierin kumppanuusjohtaja Tero Niskanen.

Line Carrier Mobiilivaihde välittää ja siirtää puhelut.

Ketterää kontaktinhallintaa

Markkinoilla on useampiakin vaihtoehtoja mobiilivaihteelle, mutta mikä erottaa ne toisistaan? Line Carrier Mobiilivaihteen merkittävimmät edut ovat laajat integraatiovalmiudet, tarpeeseen skaalautuvuus sekä mahdollisuus valita käytettävät liittymät – tarvittaessa useamman kuin yhden.

”Line Carrierin ydin on ketteryydessä ja haluamme jatkuvasti kehittää yritysten yhteydenpitoratkaisuja. Monilla käytössä oleva mobiilivaihde sellaisenaan on kuitenkin jo keksitty. Line Carrierin Mobiilivaihde erottuu muista skaalautuvuudellaan ja integraatiokyvykkyydellään”, kertoo Niskanen.

Mobiilivaihteiden perusominaisuuksien kuten takaisinsoiton, soittorinkien, puhelujonojen ja tilatietojen lisäksi monipuoliset integraatiot esimerkiksi asiakaspalveluun tai vaihteeseen mahdollistavat joustavan tiimityöskentelyn. Line Carrierin Mobiilivaihde on myös yhdistettävissä yrityksen omaan asiakastietorekisteriin, jolloin yhteystietojen ennakoiva reititys ja asiakaskohtainen kontaktien hoito ovat mahdollisia. Tulevaisuudessa saatavilla tulee olemaan myös O365-integraatio.

Skaalautuvuus tarkoittaa palvelun kykyä laajentua ja mukautua asiakasyrityksen tarpeeseen.

”Line Carrierin palveluvalikoimaan kuuluu myös isomman volyymin Contact Center -sovellus. Mobiilivaihde skaalautuu sujuvasti liikkuvan henkilöstön työvälineestä laajempaan contact center -kontaktinhallintaan”, Niskanen selvittää. Contact Center -sovelluksen lisenssin voi ottaa käyttöön esimerkiksi nimetylle vaihteenhoitajalle, joka ohjaa puhelut yrityksen muille Mobiilivaihteen käyttäjille.

Operaattorivapaa Mobiilivaihde antaa valita liittymän

Mobiilivaihteen tuoma varmuus tavoitettavuudesta ei ole riippuvainen operaattorista ja liittymät sekä numeroinnin voikin pitää haluamallaan operaattorilla. Operaattorien kuuluvuusalueet ovat kuitenkin rajallisia.

Liikkuvan henkilöstön yhden verkon kuuluvuusongelmat ratkeavat, kun Mobiilivaihde yhdistetään Line Carrierin Business Mobileen. Yritysliittymäpaketit mahdollistavat verkon valinnan parhaan kuuluvuuden mukaan multi-SIM-ratkaisulla. Line Carrierin operaattoripalvelut ovat saatavilla kaikissa verkoissa ja yrityksessä voidaan työntekijäkohtaisesti valita tärkeimmät kuuluvuusalueet. Yhden numeron takana toimii kahden verkon multi-SIM-liittymä.

”Jos aiemmin oli vaikeuksia saada kuuluvuutta riittämään, niin multi-SIMin käyttöönoton jälkeen asiakkaat ovat saaneet todeta, että no nyt kuuluu”, sanoo Niskanen.


Erillisiä puhelinvaihteita ja liittymäpakettien kokoelmaa eri operaattoreilta ei yrityksissä enää tarvita, kun kaiken saa nyt yhdeltä luukulta!

Artikkeli julkaistu teknologiajulkaisu Tivissä 4.6.2021.

Lue lisää vaihderatkaisuista