Line Carrier Voice for MS Teams

Tiimistyöskentely ja puhelinjärjestelmä samassa palvelussa

Monessa yrityksessä on edelleen käytössä sisäiseen yhteydenpitoon Skype for Business -sovellus. Skypen tuki on loppumassa, ja sen tilalle Microsoft tarjoaa jo laajalti käytössä olevaa Teams-sovellusta. Teams on kehittynyt joustavaksi ryhmätyösovellukseksi, jonka avulla kommunikointi ja tiimityö on helppoa. 

Line Carrier Voice for MS Teams laajentaa Teamsin toimivuutta sisäisestä viestinnästä myös ulkoiseen, jolloin yrityksen kaikki viestintä voidaan hoitaa yhdessä paikassa. Yhdistämällä Teams puhelinverkkoon suoralla reitityksellä (direct routing), sovelluksesta saadaan enemmän tehoja työskentelyyn. Kommunikointi kollegojen sekä kumppaneiden kanssa on sujuvaa, kun Teamsiin voi suoraan yhdistää puhelinvaihteen ominaisuuksia ja palveluita. 

Voice for MS Teams mahdollistaa sujuvan käytettävyyden lisäksi loistavan äänenlaadun niin toimistolla kuin liikkeessäkin. Voice for MS Teams soveltuukin globaaliin käyttöön kansainvälisessä liiketoiminnassa ja laskee myös ulkomaanpuheluiden kustannuksia. 


     

    

Line Carrier Voice for MS Teams tekee Teamsista puhelinjärjestelmän yrityksille

    

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä >>   

  

Line Carrier Voice for MS Teamsin avulla voidaan korvata yrityksesi nykyinen puhelinjärjestelmä ja luoda täysiverinen puhelinvaihde, joka sisältää mm. puhelunvälittäjän työkalut, yritysnumeroinnin, puheluiden tallentamisen ja selkeän raportoinnin. Voit näyttää ulos soittaessasi sitä numeroa, jota haluat.

​Jos yrityksessäsi on edelleen käytössä Skype for Business -palvelu, sen käyttöikä lähenee loppuaan. Tuki loppuu heinäkuussa 2021. Siirtymä kannattaa tehdä hallitusti ja suunnitelmallisesti, eikä viime hetken paniikissa. 

Line Carrier voice for ms teams infograafi