Line Carrier SMS Gateway

Massatekstiviestillä tavoitat kohderyhmäsi

Tilastollisesti tekstiviestit avataan viisi kertaa todennäköisemmin kuin uutiskirje ja vieläpä aivan sen saapumishetkellä.

Line Carrier SMS Gateway muuntaa sähköpostit tekstiviesteiksi ja toimittaa ne vastaanottajien matkapuhelimiin.

SMS Gateway on julkisen verkon välityksellä asiakkaan CRM-järjestelmään tai markkinoinninautomaatioon liitettävä kaksisuuntainen muunnospalvelu, jonka avulla asiakkaan järjestelmästä voidaan lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä normaalien sähköpostiviestien tavoin. Palvelu sisältää tekstiviestien (SMS) lähettämisen, vastaanottamisen ja käsittelyn yrityksen sähköpostijärjestelmästä tai muista järjestelmistä http-rajapinnan kautta.

Line Carrier SMS Gatewaylla voit myös vastaanottaa SMS-tekstiviestejä sähköpostilaatikkoosi normaalien sähköpostiviestien tavoin. Viestit voidaan lähettää edelleen ja arkistoida normaalien sähköpostiviestien tavoin.

Sähköpostista matkapuhelimeen tapahtuvan viestinnän osalta SMS Gateway on operaattoririippumaton palvelu.

SMS Gateway toimii myös ulkomailla liikuttaessa, mikäli kyseinen matkapuhelinverkko tukee käytettyä matkapuhelinliittymää ja tekstiviestien välitystä liittymän kotiverkkoon (roaming).

Palvelua voidaan käyttää markkinointiviestintään, kriisiviestintään tai vaikka yrityksen sisäiseen viestintään, kun kohderyhmä halutaan tavoittaa nopeasti ja varmasti.