Line Carrier

Vuonna 2008 perustettu Line Carrier on osa suomalaista SFG Yhtiöitä ja tarjoaa kommunikaatioratkaisuja yrityksille sekä yhteisöille. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoon Keilasatamassa, Oulussa, Joensuussa ja Kuhmossa. Olemme yksi Suomen johtavista IP-puheverkkoratkaisujen toimittajista. Vastauskeskuksemme ovat asiakasmääriltään maan suurimpia. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, turvallisuus ja tuloksellisuus.

Teemme yhteistyötä teleoperaattoreiden sekä kommunikaatiojärjestelmä-, VOIP- ja IT -ratkaisuja toimittavien yritysten kanssa.

Miksi olemme hyvä kumppani yrityksellesi?

Kuuntelemme asiakkaitamme sekä kehitämme jatkuvasti teknisesti parempia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Ratkaisut täyttävät käyttäjien tiukimmatkin vaatimukset.  Palvelemme sinua 24/7 ja keskimääräinen vastausaikamme on toimistoaikana alle 20 sekuntia. Seuraamme jatkuvasti omaa palvelutasoamme taataksemme yrityksellesi laadukkaat palvelut. Koulutamme myös henkilökuntaamme säännöllisesti.

Liiketoimintasi muuttuessa reagoimme nopeasti uusiin tarpeisiin. Käytössäsi olevien kommunikaatiomoduuleiden määrää on helppo muuttaa, sillä palvelusopimukset ovat joustavia.

Tavoitteemme on auttaa sinua kehittämään asiakaspalveluasi, tehostamaan henkilöstösi tavoitettavuutta sekä menestymään omalla liiketoiminta-alueellasi.

Kasvajat_Merkki_2019_200px_rgb_FI