Line Carrier

Operaattoreiden palvelut koetaan usein hitaiksi ja jäykiksi. Line Carrierilta saat aina sinulle sopivat yhteydenpitopalvelut, joilla tehostat liiketoimintaasi ja kasvatat myyntiäsi. 

Ainoa operaattori kaikissa verkoissa.

Aina sinulle sopivat ratkaisut.

Tiedät aina mistä maksat.

Miksi olemme hyvä kumppani yrityksellesi?

Kuuntelemme asiakkaitamme sekä kehitämme jatkuvasti teknisesti parempia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Ratkaisut täyttävät käyttäjien tiukimmatkin vaatimukset.  Palvelemme sinua 24/7 ja keskimääräinen vastausaikamme on toimistoaikana alle 20 sekuntia. Seuraamme jatkuvasti omaa palvelutasoamme taataksemme yrityksellesi laadukkaat palvelut. Koulutamme myös henkilökuntaamme säännöllisesti.

Liiketoimintasi muuttuessa reagoimme nopeasti uusiin tarpeisiin. Käytössäsi olevien kommunikaatiomoduuleiden määrää on helppo muuttaa, sillä palvelusopimukset ovat joustavia.

Tavoitteemme on auttaa sinua kehittämään asiakaspalveluasi, tehostamaan henkilöstösi tavoitettavuutta sekä menestymään omalla liiketoiminta-alueellasi.

Line Carrier on vuonna 2008 perustettu ja on osa suomalaista SFG Yhtiöitä. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoon Keilasatamassa, Turussa, Oulussa, Joensuussa ja Kuhmossa. Olemme yksi Suomen johtavista IP-puheverkkoratkaisujen toimittajista. Vastauskeskuksemme ovat asiakasmääriltään maan suurimpia. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, turvallisuus ja tuloksellisuus.

Teemme yhteistyötä operaattoreiden sekä kommunikaatiojärjestelmä-, VOIP- ja IT -ratkaisuja toimittavien yritysten kanssa.

Line Carrier Vuoden kasvuyritys Kauppalehti 2019