Tilaus- ja toimitusehdot

Line Carrier Oy myy tuotteita ainoastaan yritysasiakkaille, joilla on voimassa oleva y-tunnus. Tuotesivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Alv:n osuus ja tuotteen arvonlisäverollinen hinta on nähtävissä ostoskorissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tuotteita myydään vain laskulle. Maksuehtomme on 14 pv netto. Laskun lähetämme sähköpostitse tai verkkolaskuna asiakkaan laskutuskäytännön mukaisesti. Tavaroiden toimitus laskulla edellyttää moitteettomia luottotietoja ja varaamme oikeuden siirtää tilauksen ennakkolaskutukseen, jos yritys ei ole jo valmiiksi Line Carrier Oy:n tai sisaryhtiön DialOk Communications Finlandin asiakas.

Toimitusmaksu on 6,50€ / tilaus. Tuotteet toimitetaan postilla asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen ja asiakkuuden hoitoon liittyvään yhteydenpitoon asiakkaan kanssa.